به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حسینعلی خواجه مظفری مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان در جمع مدیران ستادی این اداره کل گفت: تعداد داخواستهای واصله در 8 ماهه اول سال 1401 ؛ 3 هزار 917 و آرای صادره 3 هزار و 452 بوده است اما تعداد داخواستهای واصله در 8 ماهه اول امسال 3هزار و 220 و آرای صادر شده 2 هزار و 907 می باشد که نسبت به سال گذشته، کاهش 18 درصدی را نشان می دهد.
وی تاکید کرد: این موفقیت مهم از طریق اتخاذ تصمیمات و تمهیدات لازم وحضور مستمر در بنگاههای اقتصادی وبرگزاری جلسات هم اندیشی باتشکل های کارگری وکارفرمایی استان به دست آمده است.
وی افزود: بارعایت اصل دقت درمراجع حل اختلاف کار استان و باعنایت به آموزش های مستمر اعضای هیأتهای رسیدگی کننده به دعاوی کارگری و کارفرمایی و همچنین بررسی و رفع مشکلات درتسهیل و تسریع رسیدگی ها،میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در 8ماهه نخست سال 1402 نسبت به مشابه سال قبل با 8 روز کاهش ، از 43روز به 35روز تقلیل یافته است.
خواجه مظفری با اشاره به رویکرد اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مورد کاهش اختلافات کارگری وکارفرمایی، اظهار داشت: در این رابطه بیش از34درصد از پرونده های ورودی به مراجع حل اختلاف کار گلستان منجربه صلح شده و آرای سازشی صادرشده است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان تاکید کرد: بیمه بیکاری یکی از حمایتهای اجتماعی وزارت کار می باشد که بر اساس آن مکلف است با دریافت حق بیمه بیکاری ، مقرری ماهانه به کارگران مشمول قانون کار که به طور غیر ارادی بیکار و از سوی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شدهاند، پرداخت کند.
وی تصریح کرد: بانظارت به موقع و پیگیری مشکلات کارگران وکارفرمایان استان گلستان درخصوص مدیریت برقراری بیمه بیکاری ، اداره کل گلستان بعنوان تنها اداره درسطح کشور می باشد که از ابتدای سال تاکنون در برقراری بیمه بیکاری ، سیر نزولی داشته است.
دکتر خواجه مظفری در پایان یادآور شد: تعداد 280 هزار کارگر بیمه شده مشمول قانون کار در 43 هزار کارگاه مشمول قانون کار در استان گلستان مشغول به فعالیت هستند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد