محمد صالح جوکار در گفتگو با جام جم آنلاین در خصوص پرونده اخیر فساد در واردات چای در کشور گفت: اصولا در کشور هر چیزی که دو نرخ داشته باشد در درون آن فساد شکل میگیرد خواه این فساد در جریان بازار آزاد و قاچاق به نهادههای دامی یا محصولات دیگر اختصاص مییابد. در هر صورت یقیناً شبکه فساد در این موارد خیمه زده و بدنبال تامین منافع خود است.
وی ادامه داد: امروز که جریان ارز ترجیحی حذف شده و به آن شکل قدیمی نداریم بنا شده یارانهها به حساب مردم واریز شده یا به صورت کارتهای اعتباری باشد که البته به دلیل عدم فراهم شدن زمینه ایجاد کارتهای اعتباری این زمینه فعلا فراهم نشده است.
نماینده مردم یزد در ادامه به زمینههای ایجاد فساد در بخشهای مختلف از جمله حوزه دارو اشاره کرد و گفت: باید این سوال مطرح شود که شبکه مافیایی دارو از چه کانالی داروی مردم را در اختیار میگیرد و کدام شبکهها داروها را در اختیار این شبکه مافیایی قرار میدهند؟
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه باید ارز را ترک نرخی کنیم، ولی در کنارش بیمه را قرار داده و آن را تقویت کنیم، تصریح کرد: به این ترتیب که بیمهها پول دارو را از بیمار نگیرند و اینگونه بدون ایجاد فساد آن مابه التفاوت هرینه دارو از طریق بیمهها جبران شود.
جوکار گفت: در مورد موضوع اخیر یعنی اختصاص ارز ترجیحی به واردات چای و ایجاد چنین فسادی در این زمینه باید گفت علیرغم تولید چای در داخل کشور به چه دلیلی ارز ترجیحی به آن اختصاص گرفت؟ مگر چای چه ارزشی دارد که برای واردات آن ارز ترجیحی اختصاص داده شده بود؟
او تاکید کرد: باید قوه قضاییه یقه افرادی را که به عنوان ناظر بر پرونده بوده و یا دستور دستور چنین اقدامی را داده بودند بگیرد و این موضوع را تا آخر پیگیری کند.
جوکار خاطرنشان کرد: دولت بهعنوان خط مقدم مواجهه با این موضوع که اتفاقاً مبارزه با فساد یکی از اصلیترین شعارهایش هست و برای این کار نماینده ویژهای هم از سوی رئیسجمهور تعیین شده، باید اقدامات لازم را در برخورد با اینگونه فسادها انجام دهد.
وی همچنین گفت: بهتر است به جای تفاوت نرخ کالای گران شده؛ به مردم کارت امتیاز اعتباری دهیم تا مردم به راحتی خرید کنند و مشکلی در این زمینه نداشته باشند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد