به گزارش جام جم آنلاین، سید مهدی میرغضنفری گفت: افرادی که مزاج سرد دارند در فصول سرد سال بیشتر بیمار میشوند و در مقابل افراد گرم مزاج کمتر بیمار شده و در صورت بیماری به سرعت بهبود مییابند.
وی افزود: افراد خصوصاً سرد مزاجان باید مصرف سردیجات همچون ماست، دوغ و پنیر را به حداقل برسانند.
میرغضنفری ادامه داد: شیر اگر گرم شده و داخل آن عسل و زنجبیل باشد نسبت به سایر لبنیات بهتر است.
وی افزود: سالادها اکثراً سرد هستند مصرف کاهو و خیار و گوجه بدن را سرد میکند و افراد باید سبزی خوردن را جایگزین سالادها قرار دهند.
میرغضنفری گفت: ورزش مزاج را به سمت گرمی میبرد و به همه افراد توصیه میشود برنامه منظمی برای ورزش داشته باشند.
وی تاکید کرد: سرد مزاجها هنگام خواب سر را با کلاه و روسری بپوشانند.
میرغضنفری گفت: افراد بعد از استحمام بلافاصله از منزل خارج نشوند تا باد سرد با آنها برخورد نکند و حتماً از سینوسها مراقبت کنند.
وی افزود: عسل حل شده در آب ولرم، شیره انگور و دم نوشهایی مانند گل بابونه بسیار مناسب است.
میرغضنفری گفت: مصرف کشمش و مویز و شیرینیهای طبیعی مانند انجیر توصیه میشود.
وی افزود: به طور کلی شناخت مزاج و رعایت اصول سبک زندگی سالم متناسب با مزاج فرد موجب ارتقای سلامت عمومی بدن خواهد شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: