طی دو سال گذشته با اقدامات شهرداری کرج شیرابهها مدیریت و از یک فاجعه زیستمحیطی بزرگ جلوگیری شده است که البته این روش هم بیاشکال نیست و عوارض خود را دارد، اما نسبت به شرایط قبل قابل دفاع خواهد بود.
یادآوری میشود که مسؤولین در تلاش بودهاند تا از طلای کثیف نهایت بهرهبرداری را برای مردم ببرند، اما متأسفانه طرحها به دلیل اختلاف با پیمانکاران و جابجائی در سطوح مدیریتی به سرانجام نرسیده است یا در ادامه کار متوقف شده است.
مرکز «پیرولیز» سال هاست که غیرفعال بوده و مرکز تفکیک زباله کرج هم به عنوان یکی از قدیمیترین مراکز کشور که در اوایل دهه ٩٠ دانشجویان برای بازدید از این خط راهی حلقهدره میشدند، بلاتکلیف مانده و تلاش برای راهاندازی ادامه دارد.
به جز مدیریت ١۵ تن پسماند عفونی در یک سایت اختصاصی و تفکیک و جداسازی زباله خشک از ۴٠٠ تُن پسماند شهری، هزار تُن زباله شهری بدون استفاده مطلوب به سادهترین روش ممکن دفن و ۴٠٠ مترمکعب شیرابه در روز تولید میکند.
روزانه ١۵ تن زباله عفونی در البرز تولید میشود و نیمی از آنها که متعلق به بیمارستانها هستند فرایند بیخطرسازی را طی کرده و دفن خواهند شد و مابقی متأسفانه در سالهای گذشته با آهک دفن شدهاند در حالی است که با مصوبه کارگروه مدیریت پسماند کرج ٧ شرکت برای فرایند بیخطرسازی از علوم پزشکی مجوز گرفتهاند.
طی دو سال گذشته با اقدامات شهرداری کرج شیرآبهها مدیریت و از یک فاجعه زیستمحیطی بزرگ جلوگیری شده است، البته اینروش هم بیاشکال نیست و عوارض خود را دارد، اما نسبت به شرایط قبل قابل دفاع خواهد بود.
با راهاندازی مجدد زیرساختهای حلقهدره، سود حاصل از این ثروت عظیمی که در حال از بین رفتن است به شهر بازخواهد گذشت و میتواند مشکلات کلانشهر کرج را رفع کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت