به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اظهار داشت: به مناسبت ثبت افطار و سنتهای مربوط به آن در فهرست میراث جهانی، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور آیین جهانی افطار ملل را با هدف نمایش تنوع خوراکهای سنتی و محلی ایران را با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سفرا و کاردارهای کشورهای مسلمان برپا کرد که استان یزد نیز در آن حضور پیدا کرد.
احسان عابدی افزود: ماه رمضان نقطه اشتراک همه ملتهای مسلمان است که آیین و رسوم متنوعی در دل خود دارد و یکی از جاذبههای آن، افطار است. در برپا کردن سفره افطار، بحث خوراک مطرح است و شهرهای ایران نیز تنوع زیادی در سفره افطار خود دارند که عموما غذاهای ساده و محلی و سنتی مورد توجه قرار می گیرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان یزد اظهار داشت: برای نمایش تنوع سفره افطار ایرانیان، آیین جهانی سفره افطار ملل در روز بیست و هفتم ماه رمضان در کاخ سعدآباد تهران برگزار شد که استان یزد با غذاهای مُشتُک، آش گندم، شولی و شیرینیهای قطاب، باقلوا و نان منقا از مهمانان خارجی پذیرایی کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به استقبال مهمانان خارجی از این آیین گفت: گردشگری رمضان ظرفیت خوبی برای بهره برداری و ترویج فرهنگ روزهداری و همچنین نمایش آداب و رسوم متعدد آن دارد که مورد غفلت واقع شده و لازم است در این خصوص توسط دستگاههای متولی و مجموعههای مردمی برای سالهای آینده برنامه ریزی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد