به گزارش جام جم آنلاین لرستان دکتر مریم کوشکی ااظهار کرد: ۶ واحد صنفی حساس تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و اخطارهای مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط پلمپ شدند.
وی با بیان اینکه نظارت ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار دارد، گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم توجه به تذکرات بازرسان بهداشت محیط و رعایت نکردن موازین و پروتکل های بهداشتی، با متخلفان برابر مقررات، برخورد قانونی انجام می شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: گروههای گشت روزانه بهداشت محیط از تمامی اماکن عرضه مواد غذایی بازدید و کنترل لازم را اعمال خواهند کرد و از مردم تقاضا می شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت ارتباط برقرار نموده و نسبت به ثبت اقدام فرمایند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد