به گزارش جام جم آنلاین،مهرداد شریفی با بیان اینکه پارسال هزار و ۵۰۰ عمل پیوند اعضا در شیراز انجام شده است، گفت: استان به عنوان یکی از استانهای برتر در زمینه اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی و انجام پیوند اعضا مطرح است.
شریفی یادآور شد: در تقویم کشورمان بازه زمانی ۲۵ تا ۳۱ اردیبهشتماه به عنوان هفته ملی اهدای عضو نامگذاری شده است که نشان از روحیه ایثارگرانه و مهربان افرادی است که با این تصمیم خود، تولدی دوباره به افراد نیازمند میبخشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در ادامه از شناسایی و خدمترسانی به هزار و ۷۲۱ بیمار مبتلا به تالاسمی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ۲۶ مرکز به ۱۷۲۱ بیمار مبتلا به تالاسمی خدمات درمانی لازم را ارائه میدهد.
وی افزود: ویزیت تخصصی و فوق تخصصی، تامین داروهای آهنزدا، تزریق خون، شنواییسنجی و بیناییسنجی، مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، تصویربرداری پزشکی، خدمات دندانپزشکی، آزمایش و خدمات توانبخشی به این گروه از بیماران از جمله خدماتی است که در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه ارائه میشود.
شریفی از مرکز آموزشی درمانی شهید آیتالله دستغیب(ره) شیراز به عنوان مرکز جامع تالاسمی دانشگاه نام برد و ادامه داد: در حال حاضر ۹۵۳ بیمار مبتلا به تالاسمی در این مرکز تحت پوشش خدمات درمانی هستند.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شهرستانهای شیراز، داراب، مرودشت، کازرون و نورآباد، بیشترین آمار و شهرستان خرم بید نیز کمترین آمار بیمار تالاسمی را به خود اختصاص داده است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد