به گزارش جام جم آنلاین،معاون غذا و داروی دانشگاه گفت: در سومین همایش ملی روز جهانی ایمنی غذا که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، از مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان رتبه برتر کشوری به دلیل اجرای طرحهای شاخص برتر در زمینههای نظارت بر مواد غذایی از جمله اقدامات ارزشمند در خصوص پایش سموم و آفت کشهای محصولات کشاورزی، اجرای طرح نان کامل در استان فارس و پیگیری تاسیس شورای عالی غذا و تغذیه استان فارس، تقدیر شد.
دکتر محمدجواد راعی افزود: تندیس ویژه و لوح سپاس این رویداد ملی از سوی وزیر بهداشت، به مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اهدا شد.
او در ادامه توضیح داد: در این همایش از فعالان و برترینهای حوزه ایمنی و سلامت غذا در سه بخش شرکتهای برتر و سرآمد از نقطه نظر ارتقای ایمنی و بهداشت تولید مواد غذایی در زنجیره تامین (پیش تولید تا عرضه)، محصولات غذایی و آشامیدنی ارتقا یافته از نظر سطح ایمنی و سلامت و افراد و مسوولان فنی با اثربخشی ملی در موضوع ایمنی و سلامت غذا (حامیان ایمنی و سلامت غذا) بر اساس شاخصهای معین نیز، تقدیر شد.
همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، معاون بهداشت وزارت بهداشت، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و جمعی از مدیران سازمان غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان