از سویی دیگر باید این نکته را هم یادآور شد که انتخابات کاملا در محیطی سالم برگزار شد به دلیل اینکه بلافاصله بعد از اتمام روز رای گیری، آرای مردم سریعا شمارش شد و به همان میزان نتیجه آرا از طریق صدا و سیما به اطلاع مردم میرسید و نمایندگان نامزدها سر صندوقهای رای آرا حاضر بودند و هیچ اعتراضی از سوی نامزدها و نمایندگان آنها به نتیجه آرا صورت نگرفت.
موضوع دیگر برقراری امنیت کامل در روز انتخابات است و به همین خاطر مردم در سراسر ایران در حوزههای رای حاضر شدند و برغم تلاشهایی که برخی از گروههای ضد انقلاب و معاند داشتند تا در روند رای گیری خلل ایجاد کنند، اما دستگاههای ذیربط به موقع وارد عمل شد و برخی از آنها را قبل از روز رای گیری و بعضی دیگر را در حین برگزاری انتخابات بازداشت کردند.
این اتفاق نشان داد که دستگاههای امنیتی کشور بر شرایط مسلط بودند و توانستند که فضای امنی را ایجاد کنند. خط رسانههای غربی با وجود اینکه در دورههای گذشته تلاش داشتند از یک نامزد حمایت کنند این بار، اما این اتفاق نیفتاد و تمامی سعی آنها این بود که روی مساله مشارکت مردم تمرکز کنند تا آنها را ناامید کرده و از حضور آنها در انتخابات جلوگیری بعمل آوردند، ولی تلاشهای آنها ناکام ماند.
با توجه به حضور مردم در روز هشتم تیر معتقدم انتخابات در ایران در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر، انتخابات عادلانهتر و سلامت بیشتر برگزار شد.
این نکته را باید متذکر شد که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات، کسی که سکان اجرایی کشور را در عرصههای داخلی و خارجی بدست خواهد گرفت طبعا باید از سیاستهای کلان نظام در حوزه دیپلماسی و همچنین سیاست داخلی پیروی کند و همچنان موضوع تعامل با دیگر کشورها را با حفظ منافع ملی و اصول اساسی جمهوری اسلامی پی بگیرد.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: