به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمید مطهری با بیان این خبر، اظهار امیدواری کرد که به زودی شاهد استفاده گسترده نانواییها از آرد کامل و پخت نان با کیفیتتر در سطح استان باشیم.
مدیرکل استاندارد استان یزد تأکید کرد که این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و برای سلامت و امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است.
مطهری با اشاره به خواص غذایی بالای آرد کامل که شامل سبوس، پروتئین و جوانه گندم است، افزود: "امیدواریم در سطح استان بتوانیم این طرح را پیادهسازی کنیم و تصمیمات مهمی که امروز اتخاذ شد، منجر به فراهم شدن مقدمات عرضه و پخت نان با کیفیتتر در استان شود."
مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: با اجرای این طرح، کیفیت نان عرضه شده به مردم به مرور زمان بهبود یافته و به جایگاه مطلوب و قابل قبولی خواهد رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد