به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد علی ملک زاده با بیان اینکه این اتفاق ناگوار را باید زنگ خطری برای استان معدنی یزد بدانیم، اظهار داشت: لازم است رصد جامعی در زمینه ایمنی معادن استان صورت گیرد و با رصد مستمر، نظارت دقیق و پیگیری انجام تمام این مراحل، ضریب خطر در حوزه معادن را کاهش دهیم.
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با بیان اینکه هزینه کرد در زمینه تامین ایمنی یک نوع سرمایه گذاری است، ادامه داد: حادثه هیچگاه خبر نمی کند و باید با سرمایه گذاری و تامین اعتبار در زمینه ایجاد یک محیط کار ایمن از هزینه های حوادث احتمالی جلو گیری کرد.
ملک زاده گفت: به دنبال حادثه معدن طبس دستگاه های امدادی استان یزد در حالت آماده باش برای امداد رسانی قرار گرفتند و از این استان یک دستگاه سردخانه سیار برای انتقال و نگهداری پیکر متوفیان به طبس اعزام شد و همچنان در حال خدمت رسانی است.
وی افزود: با توجه به اینکه استان یزد یک استان معدنی است و تیم قوی و متخصصی در این زمینه دارد در همان ابتدای وقوع این حادثه علاوه بر آماده باش تیم امدادی ظرفیت های نرم افزاری معدنی و یک تیم مشاور نیز از استان در اختیار استان خراسان جنوبی قرار گرفت.
استان یزد ۵۵۰ معدن کوچک ، متوسط و بزرگ دارد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد