به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان اظهار داشت: در راستای دستیابی مردم به نان کامل (حاوی سبوس و جوانه گندم ) ، برنامه آرد و نان کامل به همت استانداری، فرمانداری و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان پنج واحد نانوایی عرضه کننده نان کامل اجرا و راه اندازی شد.
دکتر سید مسعود موسوی افزود :دلیل اصلی مغذی بودن سبوس، وجود ویتامین های گروه ب در آن است، وقتی سبوس غلات جدا می شود، ویتامین های تیامین یا B1، نیاسین یا B3 و بیوتین آنها کاهش می یابد.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان یزد ادامه داد: نان سبوس دار به دلیل ایجاد حس سیری باعث پیشگیری از ابتلا به چاقی و فیبر موجود در آن باعث پیشگیری از یبوست و بیماری های گوارشی می شود.
آدرس نانوایی های پخت نان کامل در شهرستان یزد به شرح زیر است:
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد