به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر نوروزی معاون برون مرزی صداوسیما در این جلسه ضمن خیر مقدم به سفیر سودان در ایران ابراز امیدواری کرد که این جلسه گامی مهم در توسعه همکاریهای رسانه ای دو طرف باشد.
نوروزی ادامه داد: ایران قویا از توسعه روابط رسانهای با کشورهای دیگر از جمله سودان استقبال میکند. ایران در حوزه آموزش رسانه ای از ظرفیت های قابل قبول برخوردار است و دانشکده صدا و سیمانیز در این حوزه فعال است که می تواند میزبان دانشجویان سودانی باشد.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به طور کامل از کمک به ارائه روایت های صحیح از واقعیت های دو کشور حمایت میکند، افزود: ایران و سودان 17 سال پیش تفاهمنامه ای را با یکدیگر در حوزه رادیو و تلویزیون و رسانه منعقد کردند که منقضی شده و از آن موقع تاکنون دیگر چیزی موجود نیست. با این حال، ایران کاملا آماده بهروزرسانی این تفاهمنامه است. علاوه بر این، صداوسیمای ایران می تواند کمک های فنی و مهندسی خوبی را به همتای سودانی خود ارائه کند و در کنار آن، دو کشور می توانند همکاریهای مختلفی را ورای رسانه و در حوزه تولید آثار نمایشی نیز داشته باشد.
نوروزی خاطرنشان کرد: با توجه به همگرایی میان سیاست های دو کشور، اگر امکان پخش FM رادیوهای عربی، انگلیسی، فرانسوی و سواحیلی در سودان فراهم شود می تواند برای هر دو کشور توام با دستاورد باشد. در عین حال، رسانههای ایرانی می توانند حضور میدانی خوبی را در سودان جهت انعکاس واقعیت های این کشور داشته باشند.
به گفته معاون برون مرزی؛ ایران نشان داده که می تواند به عنوان یک یار صدیق در کنار ملت و دولت سودان باشد؛ بدون تردید نزدیک شدن بیش از پیش رسانههای ایران و سودان می تواند با دستاوردهای قابل ملاحظه ای همراه باشد.
سفیر سودان در ایران نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، ابراز امیدواری کرد نشست هایی از این دست مقدمهای برای توسعه پیوندهای دو کشور باشد. عبدالعزیز حسن صالح طاها ادامه داد: دو کشور ایران و سودان اشتراکات زیادی دارند و به طور خاص در رابطه با مسئله جریان مقاومت و مسائل دینی دیدگاههای مشترکی دارند.
عبدالعزیز حسن صالح طاها ضمن اشاره به این نکته که دو کشور ایران و سودان سال هاست که با برخی فشارهای قدرت های غربی به ویژه از منظر تحریمی رو به رو بودهاند، افزود: در این میان، توجه رژیم اشغالگر قدس نیز به نحوی ویژه معطوف به دو کشور ایران و سودان است.
سفیر سودان در ایران ادامه داد: سودان قویا حمله اخیر اسرائیل به ایران را محکوم میکند و البته که در رابطه با جنایات صهیونیست ها در غزه و لبنان نیز دیدگاهمان مشخص است و جنایات اسرائیل علیه مسلمانان را محکوم میکنیم. متاسفانه اکنون همان دست هایی که در غزه مردم را میکشند، در سودان نیز آشوب و درگیری ایجاد میکنند. ما قویا مایلیم که رسانههای ایرانی تحولات سودان را پوشش دهند و واقعیت ها در این رابطه را به گوش جهانیان برسانند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از واقعیت های سودان توسط رسانههای غربی تحریف میشوند و بنگاههای تبلیغاتی و رسانه ای غربی و صهیونیستی در مورد کشورهایی نظیر ایران و سودان، صرفا روایت های طراحی شده و مغرضانه را انعکاس می دهند.
سفیر سودان در ایران با اشاره به اهمیت گسترش روابط رسانه ای میان ایران و سودان برای خنثی سازی این روایت ها افزود: بسیاری از تحولات در سودان رخ میدهد که شاید مردم ایران از آنها اطلاعاتی نداشته باشند و بالعکس این موضوع نیز صادق است. سودان آمادگی کامل خود را برای توسعه ارتباطات رسانه ای با ایران اعلام میکند و ما مایل به استفاده از ظرفیت ها و امکانات ایران در حوزه رسانه ای هستیم و تردیدی نیست که معرفی ایرانِ واقعی می تواند تا حد زیادی دیدگاههای مردم سودان را در رابطه با ایران تغییر دهد. همچنین مایلیم تا در قالب یک تفاهم نامه، مسیری منطقی و پایدار را در امر توسعه روابط رسانه ای با ایران طی کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب