به گزارش جامجمآنلاین، در کنار مواردی که ذکرشد، نمیتوان از تبعات برکناری گالانت (وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر قدس) علیه کابینه نتانیاهو به سادگی گذاشت. تایج نظرسنجی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داد که ۵۵ درصد از صهیونیستها معتقدند که جنگ غزه به دلیل منافع سیاسی، ادامه خواهد داشت. به عبارت بهتر، دیگر ادعای نتانیاهو مبنی بر نگاه غیرسیاسی نسبت به جنگ غزه مورد پذیرش ساکنان اراضی اشغالی نیست. آنها (صهیونیستها) مدعی هستند که نتانیاهو به سبب منافع سیاسی و حزبی خود استمرار جنگ غزه و لبنان را در دستور کار قرار داده است.
بر اساس این نظرسنجی، همچنین بعد از برکناری گالانت از منصب وزارت جنگ، ۵۸ درصد از صهیونیستها دیگر به نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعتمادی ندارند. از سوی دیگر، ۶۲ درصد از صهیونیستها معتقدند که «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی مناسب برای این جایگاه نیست. همان گونه که مشاهده میشود، حتی در داخل اراضی اشغالی نیز فضا اساسا به سود نتانیاهو و منافع سیاسی وی نبوده و برکناری گالانت، بیش از آنکه منجر به یکدست سازی کابینه کنونی رژیم صهیونیستی شود، تبدیل به عاملی تسریع کننده در روند سقوط آن شده است.
طی ماههای اخیر، نظرسنجیها نشان میداد که حزب لیکود (به رهبری نتانیاهو)، نسبت به دیگر احزاب صهیونیست از برتری بیشتری برخوردار است، اما این برتری، در حدی نیست که نتانیاهو بتواند بار دیگر ائتلاف خود را در تل آویوبر سرکار آورده و در مسند نخست وزیری ابقا شود. به عبارت بهتر، در صورت برگزاری انتخابات زودهنگام، نتانیاهو اساسا اقبالی برای استمرار حضور در مسند نخست وزیری نخواهد داشت. برکناری گالانت، تبدیل به پاشنه آشیل سیاسی وی در این آوردگاه شده و در کنار شکستهای میدانی مکرر صهیونیستها، مسیر تنفس نتانیاهو را مسدود ساخته است. از این رو حتی نزدیکترین افراد به نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس نیز چشم اندازی برای بقای وی در مسند کنونی نمیبینند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد