به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: کارشناسان تغذیه از سراسر کشور مهمان یزد هستند تا در این رویداد فناورانه به ارائه آئین نامهی نان کامل بپردازند.
مورکیان افزود: همچنین در این رویداد، راه حلهایی که تولید کننده آرد و نانواییها میتوانند نان کاملتری را داشته باشند، مطرح و بررسی میشود.
وی با بیان اینکه کارخانجات تولید آرد استان یزد به فناوری آرد کامل مجهز هستند، افزود: متاسفانه هنوز چرخهی تولید نان کامل در همهی نانوائیهای یزد اجرایی نشده است و تنها تعداد اندکی تولید نان کامل دارند.
رئیس گروه هماهنگی سیاستهای امنیت غذایی کشور هم در این رویداد به اجرای طرح نهضت احیای نان کامل در کشور اشاره کرد و افزود: در کمیسیون اصل ۹۰ سال ۱۴۰۲، تصویب شد که استاندارد ۱۰۳ گندم اصلاح و میزان سبوس گیری گندم کاهش یابد.
عبداللهی با بیان اینکه نان قوت غالب مردم ایران است، گفت: مصرف نان کامل در بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و دیابت تاثیر گذار است و بیماریهای غیرواگیر را کاهش میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: