چرخه‌ی ناقص تولید نان کامل در یزد

یزد- رویداد فناورانه «آرد کامل، نان کامل» در یزد برگزار شد تا راهکار‌های اجرای طرح نهضت احیای نان کامل بررسی شود.
کد خبر: ۱۴۸۳۱۸۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت: کارشناسان تغذیه از سراسر کشور مهمان یزد هستند تا در این رویداد فناورانه به ارائه آئین نامه‌ی نان کامل بپردازند.

مورکیان افزود: همچنین در این رویداد، راه حل‌هایی که تولید کننده آرد و نانوایی‌ها می‌توانند نان کاملتری را داشته باشند، مطرح و بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه کارخانجات تولید آرد استان یزد به فناوری آرد کامل مجهز هستند، افزود: متاسفانه هنوز چرخه‌ی تولید نان کامل در همه‌ی نانوائی‌های یزد اجرایی نشده است و تنها تعداد اندکی تولید نان کامل دارند.

رئیس گروه هماهنگی سیاست‌های امنیت غذایی کشور هم در این رویداد به اجرای طرح نهضت احیای نان کامل در کشور اشاره کرد و افزود: در کمیسیون اصل ۹۰ سال ۱۴۰۲، تصویب شد که استاندارد ۱۰۳ گندم اصلاح و میزان سبوس گیری گندم کاهش یابد.

عبداللهی با بیان اینکه نان قوت غالب مردم ایران است، گفت: مصرف نان کامل در بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها و دیابت تاثیر گذار است و بیماری‌های غیرواگیر را کاهش می‌دهد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها