به گزارش جام جم البرز،شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۱۷ آذر ماه گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد داشت و سعی میشود در این پویش به خانوادهها در انتخاب روغن سالم آگاهی بیشتری بدهیم. 
صیادی ادامه داد: درسبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار میرود ۲۶ درصد انرژی روزانه از چربی وروغن تامین شود به عبارتی حداکثر ۴۰ گرم درروز که معادل ۳۶۰ کیلو کالری میباشد. 
وی افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغنهای جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکتههای قلب و عروقی را به همراه دارد. 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد: مناسبترین روغنها برای پخت و پز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون میباشد. 
وی با بیان اینکه بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود گفت: برای سرخ کردن توصیه میشود از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود. 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز خاطر نشان کرد: خانوادهها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند. 
صیادی خاطر نشان کرد: اسید چرب ترانس یکی از اسیدهای مضر برای سلامتی است و باید روغنهایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند در واقع سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به دلیل مصرف چربی ترانس که شریانها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ میدهد.
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد