به گزارش جام جم البرز، شهرام صیادی در آیین آغازین پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم از امروز هفدهم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد دارد و تلاش میشود تا در زمینه تغذیه سالم خانوادهها و انتخاب روغن سالم اطلاع رسانی کنیم.
وی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار میرود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی و روغن تامین شود یعنی حداکثر۴۰ گرم در روز که معادل ۳۶۰ کیلوکالری میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغنهای جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکتههای قلبی و عروقی را در پی دارد.
وی تاکید کرد: مناسبترین روغنها برای پخت و پز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون است و بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود.
صیادی گفت: توصیه میشود برسرخ کردن غذا از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود ضمن آنکه خانوادهها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.
وی افزود: اسید چرب ترانس یکی از اسیدهای مضر برای سلامتی است و باید روغنهایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند؛ سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به علت مصرف چربی ترانس که شریانها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ میدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم