به گزارش جام جم آنلاین همدان، رحیم مرادی با بیان اینکه افسردگی یکی از مشکلات عمده سلامت عمومی در این قرن است، اظهار کرد: این اختلال روانی میتواند به شایعترین اختلال در طول زندگی انسان تبدیل شود.
وی افزود: افسردگی توان و انگیزه فعالیت روزمره را از فرد میگیرد و حتی برای انجام سادهترین کارها نیاز به تلاش و انرژی زیادی دارد.
سرپرست مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین اذعان کرد:بر اساس مطالعات، اختلال افسردگی اساسی شایعترین اختلال روانی بوده و تقریباً ۱۷ درصد افراد در طول زندگی خود یک دوره افسردگی را تجربه میکنند.
مرادی تصریح کرد: افسردگی حالتی فراتر از غم و اندوه روزمره است و میتواند ماهها یا حتی سالها ادامه داشته باشد، اما با این وجود یک اختلال جدی اما قابل درمان است.
سرپرست مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان علائم این بیماری را شامل اختلال در خواب، اشتها، کمبود انرژی، مشکل در تمرکز و تصمیمگیری، بیحوصلگی، احساس بیارزشی و گناه، و افکار تکرارشونده مرگ عنوان کرد وگفت: برای تشخیص این بیماری، وجود حداقل پنج علامت به مدت دو هفته ضروری است.
مرادی با تأکید بر اهمیت مراجعه به پزشک، روانشناس یا روانپزشک برای تشخیص و درمان افسردگی، بیان کرد: درمان این بیماری میتواند شامل دارودرمانی، رواندرمانی یا ترکیبی از هر دو روش باشد.
وی توصیه کرد : افراد برای ارزیابی سلامت روان خود به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.
سرپرست مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: این خدمات به صورت رایگان و محرمانه ارائه میشود و در صورت نیاز، مداخلات تکمیلی برای بیماران در نظر گرفته میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر