هشدار سازمان جهانی بهداشت نسبت به پیامدهای مُخرب گرسنگی ساکنان غزه

نماینده سازمان بهداشت جهانی هشدار که داد وضعیت گرسنگی و سوءتغذیه اثرات مخربی بر یک نسل کامل از ساکنان غزه خواهد داشت.
نماینده سازمان بهداشت جهانی هشدار که داد وضعیت گرسنگی و سوءتغذیه اثرات مخربی بر یک نسل کامل از ساکنان غزه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۵۰۳۳۳۴

به گزارش جام جم آنلاین از دیلی میل، «ریک پیپرکورن» با اشاره به این موضوع که روند سوء تغذیه در غزه در حال افزایش است و گرسنگی می تواند تأثیرات پایدار و مخربی بر «یک نسل کامل» داشته باشد، تصریح کرد که در مراکز درمانی این منطقه کودکانی را دیده است که بسیار کوچک تر از سن خود به نظر می رسند و نمودار رشد طبیعی ندارند.

وی در یک کنفرانس مطبوعاتی ویدئویی تاکید کرد که بدون غذای مغذی کافی، آب آشامیدنی سالم و دسترسی به مراقبت های بهداشتی، یک نسل کامل برای همیشه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و آسیب های جدی در انتظار آن ها است.

به گزارش ایرنا، جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: اقدام رژیم صهیونیستی در ادامه جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه، نشان دهنده تعمد این رژیم برای ایجاد گرسنگی و فاجعه بشری در حال تشدید در نوار غزه است.

جنبش حماس در ادامه خواستار پایان یافتن محاصره نوار غزه، بازگشایی گذرگاهها و ورود کمک‌های بشردوستانه با نظارت سازمان ملل و به دور از هرگونه دخالت رژیم صهیونیستی در این زمینه شد.

حماس تصریح کرد: تنها نهاد دارای صلاحیت برای مدیریت و توزیع کمک‌های بشردوستانه، نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های دولتی فلسطینی ذیربط هستند نه اشغالگران و عوامل آنها.

روز گذشته نیز جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای رسمی، اقدامات کابینه رژیم صهیونیستی به رهبری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در به‌کارگیری «سیاست گرسنگی» علیه مردم بی‌دفاع نوار غزه را به شدت محکوم کرد.

حماس در این بیانیه تاکید کرد: بر عهده جامعه جهانی است که در برابر نتانیاهو و استفاده او از جنگ کثیف گرسنگی به‌عنوان سلاحی علیه کودکان و غیرنظامیان بی‌دفاع، یک «نه» بزرگ و آشکار بگوید.

حماس با اشاره به جلوگیری عامدانه رژیم صهیونیستی از ورود هزاران کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه، این اقدام را «جنایت جنگی» خوانده و هشدار داده است که این رویکرد منجر به مرگ تدریجی کودکان بر اثر گرسنگی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها