به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، رییس شورای حل اختلاف یزد، معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری یزد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان، مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد و جمعی از اهالی رسانه، شعبه تخصصی رسانه شورای حل اختلاف یزد افتتاح شد.
رئیس کل دادگستری استان در آیین افتتاح شعبه تخصصی رسانه شورای حل اختلاف یزد اظهار داشت: در جامعه ما افراد وقتی وارد کاری میشوند تا زمانی که به مشکل نخورند، دنبال قانون نمی روند، گاهی افرادی مسئولیت بالایی دارند اما حقوق و تکالیف مسئولیتی را که پذیرفته اند، نمی دانند.
حجت الاسلام«حسین طهماسبی» گفت: اگر مسئولیت پذیری و شخصیت صنفی را رعایت کنیم، اختلاف پیش نمیآید و مسائل براحتی حل می شود، مسائل افراد و گروههایی که فعالیت رسانهای میکنند اما دنبال مسئولیت پذیری در این حوزه نیستند، را نمیتوان در چارچوب شوراهای حل اختلاف رفع کرد و طرح مسائل آنان در شوراهای حل اختلاف به معنای مشروعیت بخشی به آنان است و این درست نیست که به کسی که مجوز ندارد، مشروعیت بدهیم .
طهماسبی با بیان اینکه اگر ما وقتی وارد مسئولیت رسانهای شدیم باید حتما قانون مطبوعات را خوانده باشیم، تصریح کرد: در این قانون تصریح شده که دامن زدن به مسایل قومی و تهدید امنیت عمومی از تخلفات مطبوعات است.
وی با بیان اینکه رفتار حاکمیت با کسانی که قانونگریز هستند باید متفاوت با افراد قانونمند باشد، اضافه کرد: این دهمین شورای حل اختلاف تخصصی استان یزد است که ایجاد شده و پس از این نیز شوراهای تخصصی حل اختلاف متناسب با نیاز جامعه ایجاد می شود.
حجت الاسلام طهماسبی تصریح کرد: مطبوعات باید با سایر ارکان جامعه همکاری و این فرهنگ را نهادینه کنند، زیرا به عنوان رکن جامعه نوین و متمدن باید خودشان مقید باشند تا با خود مراقبتی، جامعه بهتری داشته باشیم.
راه اندازی شوراهای حل اختلاف برای کاهش ورود پرونده به محاکم قضایی
رییس شورای حل اختلاف استان یزد نیز گفت: مرکز حل اختلاف به عنوان یک نهاد کمک کننده به دستگاه قضا برای کاهش ورود پرونده به محاکم قضایی ایجاد شده اند.
حسین بیگی افزود: در بحث صلح و سازش از صلح یاران که معمولا از معتمدان محلی هستند در شورای حل اختلاف استفاده می شود.
ضرورت ایجاد شعبه تخصصی حل اختلاف برای رسانههای استان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نیز گفت: با پیگیری های خانه مطبوعات و همراهی دستگاه قضا، فضای سالمی را در عرصه رسانه های استان شاهد هستیم و شکایتی از رسانه های رسمی تا کنون ثبت نشده است.
احسان عابدی افزود: مجموعه دستگاه های قانونگذار باید نسبت به صدور مجوزها فعالیت رسانهها با دست باز تری وارد عمل کنند، تا برخی افراد با ایجاد کانالهای گمنام برای دررفتن از زیر بار مسئولیت فعالیت نکنند.
وی ادامه داد: برای صدور مجوز مسیر طولانی و پر پیج و خم وجود دارد و بازنگری در قانون مطبوعات باید رقم بخورد.
بیشتر مشکل رسانهها مربوط به فعالان بدون مجوز فضای مجازی است
مسعود ارکان، هم که به عنوان رییس شورای تخصصی حل اختلاف رسانه یزد منصوب شده، در این مراسم گفت: رسانه های رسمی قوانین را رعایت میکنند اما برخی فعالان فضای رسانههایی که فعالیت غیررسمی دارند ، مشکلاتی ایجاد میکنند .
امین سامعی، مدیر خانه مطبوعات استان یزد نیز در این مراسم گفت: خلا شعبه تخصصی حل اختلاف برای رسیدگی به تخلفات رسانهای در استان احساس میشد که با حمایت دستگاه در استان این مسئله حل شد.
شعبه تخصصی رسانه شورای حل اختلاف یزد با حضور اسماعیل دهستانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیرکل اجتماعی استانداری یزد، مدیر روابط عمومی استانداری و جمعی از اصحاب رسانه افتتاح شد.
در این مراسم محمد مسعود ارکان به عنوان رییس شعبه تخصصی رسانه شورای حل اختلاف یزد به مدت سه سال منصوب و محمد کلماتیان و امین سامعی به عنوان عضو دفتر حل اختلاف یزد معرفی شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید