جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: منجورول کریمخان چودری در این بازدید افزود: از ظرفیتها و فعالیتهای تولیدی تراکتورسازی ایران دورادور شناخت داشتم اما با حضور در این مجموعه و بازدید از خطوط تولیدی، ظرفیتهای آن بسیار ملموس و امیدوارکننده بود چرا که میتوانیم با استفاده از توانمندیهای تولیدی این گروه، نیازهای بخش کشاورزی و از جمله تراکتور بنگلادش را تأمین کنیم و همچنین با استفاده از این صنعت شاهد توسعه روابط و همکاری دو کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور متبوعش وابسته به کشاورزی است تأکید کرد: بر این اساس در آینده نیاز به تراکتور در بخش کشاورزی بنگلادش قابلتوجه خواهد بود و تراکتورسازی ظرفیتهای لازم برای رفع این نیاز را دارد.
چودری ارزش مراودات اقتصادی بین ایران و بنگلادش را سالانه یک میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: حجم قابلتوجهی از این رقم شامل صادرات ایران به بنگلادش است و علیرغم وجود تحریمها ما مشتاق به توسعه روابط تجاری دو کشور به خصوص در بخشهای اقتصادی هستیم که مسئولین دو کشور نیز تلاشهای لازم برای محققشدن این مهم را در دستور کار دارند.
مدیر بازاریابی و صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی هم در این دیدار گفت: تراکتورسازی ایران صادراتی به بنگلادش نداشته اما باتوجه به گفتگوهای صورتگرفته و ظرفیتهای کشاورزی این کشور، ما مشتاق به حضور در بازار بنگلادش هستیم و مطمئناً یکی از اهداف برنامههای توسعهای افزایش بازارهای صادراتی تراکتورسازی برای امسال این کشور خواهد بود.
امیراحمد اندبیلی در عینحال از ارزآوری ۷۰ میلیوندلاری گروه تراکتورسازان برای کشور خبر داد و اضافه کرد: از این رقم ۵۵ میلیون دلار مربوط به صادرات محصول اصلی یعنی تراکتور و به تعداد ۴ هزار و ۶۰۰ دستگاه است.
وی افزایش ۴۰ درصدی در ارزآوری از محل صادرات تراکتور را یادآور شد و اظهار داشت: تعداد صادرات تراکتورسازی نیز سال گذشته افزایش ۴۰ درصدی را تجربه کرده است.
وی کشورهای مقصد تراکتورسازی را ۲۵ کشور در اقصینقاط دنیا و در تمامی قارها عنوان کرد و گفت: صادرات هشت هزار دستگاهی تراکتور امسال در برنامههای صادراتی تراکتورسازی پیشبینیشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد