رئیس اداره میراث فرهنگی میرجاوه؛

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذا‌های محلی

عبدالله کرد، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت، نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذا‌های محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.
عبدالله کرد، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه گفت، نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذا‌های محلی با حضور مسئولان و اهالی روستای تمیز شهرستان در بوم گردی حاجی عظیم برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۰۴۹۸۳

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، عبدالله کرد امروز اظهار کرد: جشنواره طبخ آبزیان و غذا‌های محلی با ماهی روز یکشنبه ۴ خردادماه توسط اداره کل شیلات آب‌های داخلی استان و با همکاری ادارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آموزش و پرورش و فرمانداری شهرستان برگزار شد و در پایان مراسم از برترین غذا‌ها با اهدای هدیه تقدیر شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میرجاوه افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و آشنایی نسل جوان با شیوه پخت غذا‌های سالم و سنتی و اجتناب از مصرف غذا‌های ناسالم برگزار شد و بیش از ۳۰ نوع غذای محلی متنوع به نمایش گذاشته شد. وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار زیادی در گردشگری خوراک دارد که برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در معرفی این شاخصه استان کمک شایانی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها