این هدف استراتژیک، دقیقا در کنار بیمارستان سوروکا قرارگرفته است. مرکز گاو-یام میزبان هزاران نظامی صهیونیست، سامانههای فرماندهی دیجیتال، عملیات سایبری و سیستمهای ناوبری یگانهای ارتش اشغالگر قدس است. انهدام گاو-یام بهمنزله ضربه شدیدی بر پیکر ماشین جنگی صهیونیستها ارزیابی میشود که مقامات تلآویو را جهت پوشش آسیبهای زیرساختی خود به ایجاد روایت دروغینی متوسل ساخته است. به اعتقاد روزنامه وال استریت ژورنال، ترمیم خرابیهای اراضی اشغالی به حدود 500 میلیون دلار اعتبار نقدی نیازمند بوده که با حملات موشکی روزانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دائما این رقم بالاتر میرود.
امپراتوری دروغین رسانه ای
پروپاگاندای اسرائیل با چراغ سبز مقامات تلآویو برای تحدید ضربات پیدرپی ایران، روایتی ساختگی را در این منطقه ایجاد کرد تا از بیکفایتی رزمی ارتش اشغالگر قدس بکاهد، جدا از اینکه پیشاز حملات موشکی ایران، هشدارهای واضحی در مورد بیمارستان مشرف به این مرکز امنیتی صهیونیستها داده شد.
درواقع میتوان گفت که صرفا موج انفجار گاو-یام به بیمارستان سوروکا رسیده و این بازی رسانهای صهیونیستها برای انحراف از واقعیت است. جالب آنکه کسانی نگران حمله ادعایی به بیمارستان شدهاند که در کارنامه خود حمله به همه بیمارستانهای غزه را داشته و اخیرا به بیمارستانهای ایران نیز تعرض کردهاند. در چنین شرایطی رسانههای عبری با بمباران خبری، افکار عمومی نهتنها اسرائیل بلکه جهان را همانند افسانه هولوکاست به انحراف کشانده و وظیفه اصحاب رسانه کشور ماست که با جنگ رسانهای صهیونیستها مقابله کنند.
اعتراف صهیونیستها به ضعف جبهه داخلی
خبرنگار شبکه معاند ایراناینترنشنال که در محل بیمارستان سوروکا مستقر بود، باوجود تمام تلاشهای خویش جهت مرثیهسرایی به یک حقیقت کلیدی معترف شد. این فرستاده خودفروخته اعلام کرد بهدلیل ضعف پناهگاههای مستقر در این بیمارستان، حدود 70 نفر زخمی شدند. این لغزش زبانی این فرضیه را تأیید میکند که خیل عظیمی از ساکنین اراضی اشغالی از دسترسی به پناهگاههای متفاوت محروم هستند.
سازمان ستاره داوود، فعال در حوزه فوریتهای امدادی اسرائیل نیز تصریح کرد که مرکز پژوهشهای بیولوژیک که به ساختمان سوروکا چسبیده، هدف موشکهای ایرانی قرار گرفته است. درواقع این ضعف فرماندهی جبهه داخلی صهیونیستها با کنار هم قرار دادن ساختمانهای درمانی و امنیتی، از مردم بیمار بهعنوان سپر دفاعی انسانی استفاده کرده است.
واکاوی گاو-یام
این نهاد امنیتی-پژوهشی، یک پارک فناوری تحت نظارت وزارت جنگ صهیونیستهاست که اکنون چهار ساختمان آن فعال و ساختمان پنجم درحال احداث است. ارتش اشغالگر قدس عمده واحدهای ارتباطی خود را به گاو-یام منتقل کرده و با ساختوسازهای سریع فضای بیشتری را برای تحقیق و عملیات نیروهای نظامی اسرائیل فراهم کرده که به هدفی مهم برای موشکهای ایرانی تبدیل میشود.
گاو-یام خیلی نزدیک به دانشگاه بنگوریون، بیمارستان سوروکا و ایستگاه قطار شمال بئرالسبع است که طی 7 سال گذشته، مرکز اصلی توسعه فناوریهای ارتباطی-عملیاتی نظامیان اسرائیل بوده است. این پارک فناوری در جنوب اراضی اشغالی ارتباط تنگاتنگی با برنامه هستهای رژیمصهیونیستی حول محور پشتیبانی اطلاعاتی دارد و فقدان آن در ساختار نظامی اسرائیل، ضربه مهلکی بر پیکر نیمهجان تلآویو محسوب میشود.
فروپاشی ستون فقرات اطلاعاتی اسرائیل
با انهدام گاو-یام، ارتش رژیمصهیونیستی در حوزه تحقیق و توسعه به بنبست رسیده و نظامیان صهیونیست دیگر نمیتوانند روی فناوریهای عملیاتی حساب باز کنند. در دکترین امنیتی رژیمصهیونیستی، حملات هدفمند وابستگی شدیدی به بخش اطلاعات عملیات دارند و در واقع یکی از مهمترین نهادهای دستاندرکار تقویت ارتش اشغالگر قدس در آتش سوخته است.
جدا از ضعف فنی، انهدام این منطقه منجربه تضعیف روحیه صهیونیستها شده که دههها به اشراف ادعایی اطلاعاتی - عملیاتی خود میبالیدند. حملات موشکی ایران ثابت کرد که دیگر هیچ نهاد یا تأسیسات ارتش اشغالگرقدس در امنیت بهسرنبرده که در نهایتا زمینه شکست تمامعیار ماشین جنگی صهیونیستها را فراهم میکند.
تقلا برای پنهانسازی ناکامیها
براساس دکترین بنگوریون، اولین نخستوزیر رژیم صهیونیستی، این رژیم بواسطه کمبود عمق راهبردی و جمعیت اندک، بایستی در نبردهای آتی منطقه غرب آسیا همواره بهسرعت پیروز شود.
بهعبارت دیگر اولین شکست یعنی نابودی! صهیونیستها تحت تأثیر این راهبرد، جنگهای پیشدستانهای را علیه کشورهای عربی منطقه طی قرن بیستم بهراه انداختهاند. اما جمهوری اسلامی ایران، لقمه بزرگی برای دهان این غده سرطانی محسوب میشود؛ تسلط بر فناوری موشکی و پهپادی توسط تهران زمینه نابودی زیرساختهای نظامی و اقتصادی صهیونیستها را فراهم کرده و به همین دلیل است که رسانههای عبری در راستای منحرفسازی افکار عمومی و روایت حقیقی جنگ برای جهان بسیج شدهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: