تجربه موفق رسانه ملی

 بیانات مقام معظم رهبری در تایید عملکرد رسانه‌ملی در پوشش افرادی «با جهت‌گیری‌های سیاسی گوناگون و گاهی متقابل، با وزن مذهبی کاملا متفاوت» قابل تامل است.
کد خبر: ۱۵۱۰۵۹۱
نویسنده عباس سلیمی نمین | تحلیلگر مسائل سیاسی
 
ایشان بر حفظ و نگهداری این فضای انسجام ملی تاکید کردند که در این عرصه نیز طبیعتا رسانه ملی ماموریتی ویژه دارد و البته نکات قابل توجهی برای بررسی در  موضوع وحدت ملی قابل بیان است.
مهم‌ترین هدف صهیونیست‌ها درتجاوز به ایران ایجاد تنشی منجر به شکستن همین انسجام با سودای تجزیه ایران بود.
در این میان رسانه‌ملی ضمن آن‌که باید به پوشش دقیق و حرفه‌ای اخبار و سابقه جنایات نژادپرستان حاکم بر سرزمین‌های اشغالی و حامیان جهانی‌اش بپردازد، باید به این رویکرد تعاملی و فراگیر خود در میان سلایق متعارف و متعادل همه اقشار جامعه به رغم اختلافات فکری ادامه دهد و طبیعی است که البته نباید برنامه‌های تلویویونی به تریبون افراد افراط‌گرا یا تفریط‌گرا که می‌توانند فضای وحدت را بشکنند، تبدیل شود.
 این به معنای حذف این افراد نیست بلکه منظور این است در صورت پوشش نظرات این افراد، نظرات آنها در پرتو نیازهای واقعی و واقعیت‌های میدانی حاکم به شکل متقن مورد نقد و بررسی قرار گیرد و در عین حال رسانه‌ملی نباید عرصه تسویه حساب افراط‌گرایان با یکدیگر و ایجاد تنش در جامعه شود به خصوص که مشاهده می‌شود هرجا در منطقه تنشی وجود دارد، ناشی از عملکرد صهیونیست‌هاست یا صهیونیست‌ها به طمع مدیریت آن به قضیه ورود می‌کنند و به دنبال افزایش شکاف‌ها و پیشبرد طرح تجزیه ایران هستند؛ طرحی که البته فقط مربوط به الان نیست و حتی از زمان پهلوی و با وجود وابستگی کامل آن رژیم به آمریکا و اسرائیل، آن را پیگیری می‌کردند. 
رسانه‌ملی در شرایطی بسیار خطیر این ظرفیت و موفقیت را در کارنامه خود ثبت کرد که می‌تواند بازتاب دهنده افکار عمومی و نیازهای مختلف آنها و ایده‌های گاهی متعارض باشد. 
رسانه ملی با مدیریت حرفه‌ای این تضارب آرا نه تنها شکوفایی افکار را رقم می‌زند بلکه عامل وحدت‌بخش در عرصه تمدن پر افتخار ایران هم هست که خود محصول تعامل و تعاطی فرهنگ‌های مختلف در قرون متمادی است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها