مرکز تحقیقات صفی‌آباد دزفول نقش آفرین در ارتقاء سلامت غذایی

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر نقش مرکز تحقیقات صفی‌آباد دزفول در ارتقاء سلامت غذایی و توسعه فناوری‌های نوین کشاورزی تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۱۵۶۷۷

جام جم آنلاین - خوزستان، غلامرضا گل‌محمدی ظهر امروز سه شنبه درنخستین روز از سفر استانی خود به خوزستان با حضور در مرکز تحقیقات صفی‌آباد دزفول از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در جریان این بازدید، ضمن حضور در آزمایشگاه سلامت و آزمایشگاه محصولات تراریخته، بر اهمیت نقش این مرکز درارتقاء سلامت غذایی و توسعه فناوری‌های نوین کشاورزی تأکید کرد و افزود: مرکز صفی‌آباد با بهره‌مندی از توانمندی علمی محققان و زیرساخت‌های تخصصی، می‌تواند در ارتقای امنیت غذایی و تولید محصولات سالم و رقابتی نقش‌آفرینی کند.

 

گل‌محمدی همچنین در نشست صمیمانه با کارکنان مرکز تحقیقات صفی‌آباد، ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی پژوهشگران، نیروی انسانی متخصص و متعهد را سرمایه اصلی کشور در حوزه تحقیقات دانست و حمایت از فعالیت‌های پژوهشی این مرکز را در اولویت برنامه‌های سازمان تات اعلام کرد.

 

در ادامه این سفر، معاون وزیر جهاد کشاورزی از ایستگاه علوم دامی، موزه و نمایشگاه دستاورد‌های مرکز، مزارع تحقیقاتی و مجموعه سردخانه‌ها بازدید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها