
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد- «زهرا جعفری ندوشن» در آیین امضای این تفاهمنامه با اشاره به حق شهروندان برای دریافت خدمات اقامتی و غذایی باکیفیت، اظهار داشت: تدوین شاخصهای کیفی برای نظارت و رتبهبندی رستورانها بر اساس استانداردهای ملی، از اهداف اصلی این همکاری است.
وی برگزاری نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان استاندارد و نمایندگان اتحادیه را از دیگر برنامههای در دستور کار برشمرد و افزود: این همکاری در چارچوب قوانین و مقررات، در راستای ارتقای سطح بهداشت، ایمنی و کیفیت مواد غذایی انجام میشود.
از سوی دیگر، «محمدعلی قهوهچیالحسینی»، رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران یزد نیز در این مراسم، امضای این تفاهمنامه را گامی مؤثر در مسیر اعتمادسازی، سلامت غذایی و توسعه برند غذایی یزد دانست.
وی خاطرنشان کرد: اتحادیه همواره تلاش کرده است تا با حفظ اصالت و کیفیت غذاهای سنتی و بهرهگیری از دانش روز، سطح رضایت مشتریان را ارتقا دهد.
بر اساس این گزارش، مسئولان دو طرف امیدوارند این تفاهمنامه بتواند به عنوان الگویی برای سایر اصناف خدماتی استان، موجب ارتقای سطح خدمات و افزایش رضایت شهروندان و گردشگران شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد