«ساندی تایمز» فاش کرد:

معامله اوباما و نتانیاهو بر سر ایران

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، ماه آینده برای نخستین بار در دوران ریاست جمهوری‌اش به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند تا با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌و‌گو کند. در این میان، گزارش یک روزنامه انگلیسی، حاکی از آن است که اوباما در این سفر، پیشنهاد معامله‌ای بر سر ایران را با نتانیاهو مطرح خواهد کرد.
کد خبر: ۵۳۹۷۹۰
معامله اوباما و نتانیاهو بر سر ایران

روزنامه انگلیسی «ساندی تایمز» فاش کرده، هنگامی که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، ماه آینده از سرزمین‌های اشغالی دیدار کند، به مقامات اسرائیلی پیشنهاد خواهد کرد در ازای توافقات بر سر موضوع فلسطین، فشار‌ها بر ایران افزایش یابد.
 
بر پایه این توافق، مقامات رژیم صهیونیستی از اوباما خواهند خواست به منظور وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از برنامه هسته‌ای خود، فشار‌ها را بر این کشور افزایش دهد و در مقابل، این رژیم خواهد پذیرفت که درباره مسائل مرز‌ها، امنیت و حتی آخرین وضعیت موضوعاتی از قبیل بیت المقدس و شهرک سازی‌ها با تشکیلات خودگران فلسطینی وارد گفت‌وگو شود.

عصبانیت از گسترش انقلاب اسلامی

سایت بی بی سی فارسی بنگاه سخن پراکنی انگلیس با انتشار یا داشتی با عنوان«از کابل تا تهران با خط انقلاب» ضمن عصبانیت از گسترش آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل در افغانستان به ویژه در بین نسل جوان این کشور نوشت:رسانه هایی هستند که تمایل خود به ایران را پنهان نمی کنند و حمایت از راه و روش جمهوری اسلامی را راهگشای دیگر کشورهای اسلامی می دانند. مثلا روزنامه انصاف چاپ کابل همیشه رهبر ایران را "امام خامنه ای" می نویسد .

همین روزنامه روز شنبه ۲۱ بهمن تیتر اول خود را به سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اختصاص داد و نوشت:"تاسی به پیام ها و اندیشه های امام خمینی ره و امام خامنه ای کمک می کند تا در کشور خود تحولات مثبت ایجاد کنیم."

شماری از رسانه های خصوصی در افغانستان، امضای پیمان امنیتی بین آمریکا و افغانستان را به نفع این کشور نمی دانند و پیوسته نسبت به گسترش نفوذ فرهنگی غرب بویژه در میان جوانان، هشدار می دهند.

درخواست از هاشمی برای کاندیداتوری

عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت:در حال حاضر تمامی جریانات سیاسی و بسیاری از مردم خواهان حضور آیت‌الله هاشمی در انتخابات آینده هستند.

محمد هاشمی  در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران درباره حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده گفت: در حال حاضر تمامی جریانات سیاسی و بسیاری از مردم خواهان حضور آیت‌الله هاشمی در انتخابات آینده هستند ولی وی تا به این لحظه درباره ورود به انتخابات صحبتی را انجام نداده است.

ازسوی دیگر آیت‌الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی در گفتگو با خبرآنلاین تاکید کرد: قصد کاندیداتوری ندارم.

اذعان صهیونیست ها به قدرت ایران

پایگاه خبری – تحلیلی "دبکا فایل" وابسته به منابع امنیتی رژیم صهیونیستی، با اذعان به پیشرفت های ایران در عرصه فناوری فضائی می افزاید "اوباما در سفر خود به رژیم صهیونیستی قطعا به نتانیاهو همچون گذشته اطمینان خواهد داد که ایران را متوقف می سازد. اما واقعیت آنست که ایرانی که قادر است کپسول حامل موجودی زنده را در فاصله 36 هزار کیلومتری از مدار زمین قرار می دهد، یقینا می تواند بسوی هر نقطه ای از جهان از جمله آمریکا نیز موشک شلیک نماید، پیشرفت های و کوشش های ایرانیان در عرصه فضائی کماکان ادامه دارد."

این پایگاه تحلیلی صهیونیستی در گزارش خود با اشاره به بی تاثیر بودن تحریم های ضد ایرانی وضع شده بر برنامه هسته ای کشورمان اظهار داشته "علیرغم وضع تحریم علیه ایران از سوی قدرتهای غربی ایران به پیشرفت های خود در عرصه هسته ای ادامه داده است و در تاریخ 25 فوریه نیز در آلماتی قزاقستان مذاکره ای میان ایران و قدرتهای غربی عضو گروه 1+5 برگزار خواهد شد."

عبدالله نوری: ناز ما خریدار ندارد

عبدالله نوری در جلسه اصلاح طلبان با رد هر گونه پیش شرط برای ورود به صحنه انتخابات گفته است:"حکایت ما اصلاح طلبان حکایت دختر 14 ساله نیست ما همچون زن مطلقه سه شوهر دیده ای هستیم که ناز ما دیگر خریدار ندارد و به هر قیمت ممکن باید خود را به نظام تحمیل کنیم."

به گزارش مشرق همچنین اعضای مجمع روحانیون تاکید بیشتری بر کاندیداتوری محقق داماد دارند اما اعضای حزب کارگزاران معتقد به معرفی کاندیدا از شورای مرکزی کارگزاران هستند. با توجه به بیماری محمد علی نجفی، برای وی رای گیری انجام نشد و حسن روحانی هم از لیست شورای اصلاحات کنار گذاشته شد.

نفوذ منطقه ای ایران

ایران و ترکیه، دو کشوری که زمانی از آن ها به عنوان دو متحد بالقوه منطقه ای یاد می شد، مدت هاست که در رقابتی شدید برای توسعه نفوذ منطقه ای خود برآمده و هر یک راهبردهای خاصی را در این زمینه در پیش گرفته اند. تحلیل یک روزنامه اماراتی، از پیشی گرفتن ایران در این رقابت حکایت می کند.

به گزارش «تابناک»، روزنامه اماراتی «گالف نیوز» در مطلبی به بررسی رقابت های ایران و ترکیه در سطح منطقه ای و تحلیل ابعاد مختلف آن پرداخته است. «اسامه الشریف»، تحلیلگر این روزنامه در مطلب خود در این رابطه می نویسد:در رقابت میان ترکیه و ایران بر سر توسعه نفوذ منطقه ای و ارتقای جایگاه بین المللی، ایران در حال پیشی گرفتن است. یکی از دلایل این امر، سوریه است. رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه که زمانی دوست نزدیک بشار اسد، رئیس جمهور سوریه بود، کمپینی بین المللی را برای خلع وی از قدرت رهبری کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها