تراب محمدی گفت: این مسجد قدمتی معادل دوره قاجار دارد و از ظرایف و زیباییهای ابنیه آن دوره برخوردار است.
وی با بیان اینکه مرمت بنای اصلی مسجد در سالهای پیش به پایان رسیده است، افزود: از سال گذشته کار بر روی قسمت های الحاقی و توسعه جبهه شمالی بنا ادامه داشت که هم اکنون بخش عمده آن به پایان رسیده است.
محمدی خاطرنشان کرد: خاکبرداری قسمت الحاقی، ایجاد دیوار حائل، اجرای اسکلت بتنی و اجرای شمشهای قائم و افقی با دیوارههای آجری مطابق با طرح قبلی و موجود مسجد از جمله اقدامات توسعهای انجام شده در بخش الحاقی این مسجد است.
او افزود: اجرای کمرپوش زنانه مسجد، تخریب و جمع آوری دیوار بین بخش توسعه و جدید و تکمیل طاق الحاق بخش قدیم با بخش توسعهای از دیگر اقدامات انجام شده در ترمیم و گسترش مسجد جامع هشترود به شمار میرود.
محمدی محوطه سازی و مرمت حوض و فوارههای داخل حیاط را بازسازیهای جزئی باقی مانده در مسجد هشترود دانست و گفت: مسجد جامع هشترود با برخورداری از معماری سنگ و چوب، از بخشهای مختلفی مانند ایوان، ستونهای سنگی، طاقهای آجری، کمرپوش زنانه، چشمه و پنجرههای چوبی تشکیل شده است.
بر اساس این گزارش، شهرستان هشترود در فاصلهی 33 کیلومتری تبریز قرار گرفته است که وجود محوطههای باستانی فراوان ن نشاندهندهی ارزشهای تاریخی و سابقه تمدنی این منطقه به شمار میرود. «قلعه ضحاک»، «بقعه بایزید بسطامی» و «مسجد جامع هشترود» در زمرهی شاخصترین آثار این شهرستان به شمار میروند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد