طرز پخت بربری خانگی

بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد. امروز سرآشپز ما میخواهد طرز تهیه این نان خوشمزه را در خانه آموزش دهد.
کد خبر: ۵۴۵۳۶۹

 

طرز تهیه:

آرد 1 کیلو  

شکر 15 گرم 

نمک 12 گرم 

روغن 10 گرم 

بهبود دهنده 5 گرم  

خمیر مایه 20 گرم

آب 550 تا 600 گرم

کنجد به میزان کافی

طرز تهیه:


ابتدا آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم.سپس آب را کم کم می ریزیم تا خمیر تشکیل شود . به مدت  4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم  وبعد روغن را اضافه می کنیم  و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر  15 دقیقه استراحت می دهیم.

خمیر را چانه گیری می کنیم  و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را  پهن می کنیم واجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.  بعد آنها را  داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده کنیم و روز آن کنجد هم بپاشیم .

منبع: سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
۰
۰
خوب بود
نسیم
-
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
بهبود دهنده یعنی نگهدارنده شما میتونید جوش شیرین بریزید
رضاترابی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
۰
۰
قابل توجه بعضیا:
اولا بربری نه روغن داره نه شكر ثانیا به بربری رومال میزنن كه حاوی ارد واب هس لازم بگم

نیازمندی ها