مقام سابق آمریکا:

رویکرد اوباما در قبال ایران متناقض است

مدیر ارشد پیشین امور خاورمیانه شورای امنیت ملی آمریکا ضمن انتقاد از رویکرد دوجانبه دولت آمریکا در قبال ایران به عنوان سیاستی «متناقض و معکوس»، تاکید می‌کند که تحریم‌ها نمی‌تواند عاملی برای تمایل ایران به انجام مذاکره باشند.
کد خبر: ۵۴۷۲۷۵
رویکرد اوباما در قبال ایران متناقض است

به گزارش پرس تی وی، فلینت لورت در مصاحبه با شبکه تلویزیونی پی‌بی‌اس آمریکا گفت: «ایران دهه‌ها برای انجام مذاکره درباره فعالیت‌های هسته‌ای خود آماده بوده است.»

وی تاکید کرد: «حتی ایران به عنوان بخشی از فرایند مذاکره، نزدیک به دو سال غنی‌سازی اورانیوم را به حالت تعلیق درآورد، اما از چشم‌انداز ایران، آمریکا نه حق غنی‌سازی ایران یا منافع امنیتی مشروع این کشور را به رسمیت نشناخت.»

این مقام بلند پایه پیشین آمریکا در ادامه افزود: ادعای دولت اوباما در به‌کارگیری «سیاست دوگانه» در قبال ایران، که بر اعمال تحریم‌های سخت و تهدید به اقدام نظامی و در عین حال اعلام علنی تمایل خود برای برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با تهران در اساس متناقض و در نهایت نتیجه معکوس دارد.

لورت در واکنش به اظهارات نیکولاس برنز، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور سیاسی در دوران ریاست جمهوری بوش و اوباما، که از رویکرد دولت فعلی واشنگتن در قبال ایران به عنوان تلاشی با هدف «ایجاد اهرم و توان برای طرف آمریکایی میز مذاکره» دفاع کرد گفت: «برای آوردن ایران به پشت میز مذاکره نیازی به اعمال تحریم‌ها نیست.»

وی سپس با تاکید بر این که ایالات متحده آمریکا «هرگز» مایل نبوده است حقوق هسته‌ای مشروع جمهوری اسلامی ایران را به رسمت بشناسد افزود: تا زمانی که این سیاست‌ها تغییر نکنند، نتیجه مثبتب حاصل نخواهد شد و تحریم‌ها نیز نمی‌توانند برای نیل به حصول این نتایج کمک و این شکاف را پر کنند. تحریم‌ها تاثیر معکوس خواهند داشت.

لورت با اشاره به سفر دسامبر ۲۰۱۲ خود به ایران افزود: هر کسی که به تازگی در ایران بوده است احتمالا نمی‌تواند تصور کند که تحریم‌ها موجب انفجار جمهوری اسلامی ایران از درون یا تسلیم آن در برابر خواسته‌های آمریکا در گفت‌وگوهای هسته‌ای شود. این مسئله از واقعیت به دور است.

این مقام بلند پایه پیشین شورای امنیت ملی امریکا همچنین تصریح کرد که دولت اوباما «دیپلماسی جدی» در قبال ایران را دنبال نمی‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها