دکتر معصومعلی معصومی در گفتوگو با ایسنا افزود: افزایش چربیLDL خطرناک و عامل مستعد کننده ابتلا به بیماریهای عروق کرونری است و مصرف روغن نباتی جامد موجب افزایش این نوع چربی مضر در بدن میشود، اما مصرف روغن زیتون و کانولا و تنوع در استفاده از روغنهای گیاهی موجب کاهش چربیLDL در بدن شده و خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهد.
این متخصص قلب و عروق هشدار داد: با توجه به اینکه در پخت شیرینیجات از روغن نباتی جامد استفاده میشود خوردن آنها خطر ابتلا به بیماریهای عروق کرونری را افزایش میدهد. برنامه تغذیهای که در آن کمترین میزان چربی لحاظ و در آن مصرف دو تا سه وعده ماهی در هفته و استفاده بیشتر از سبزی، سالاد و میوه در نظر گرفته شده است بهترین برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای عروق کرونری است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است