وزیر علوم خبر داد:

امکان بورسیه خبرنگاران توسط خبرگزاری‌ها

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه منزلت خبرنگاران پیشکسوت باید حفظ شود و از تجربه این قشر استفاده شود، تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی می‌تواند از ظرفیت خبرنگاران و روزنامه‌نگاران پیشکسوت برای آموزش به خبرنگاران جوان به عنوان مدرس استفاده کند.
کد خبر: ۵۴۹۲۰۰
امکان بورسیه خبرنگاران توسط خبرگزاری‌ها

کامران دانشجو امروز در مراسم چهارمین جشنواره تجلیل از روابط عمومی‌ها و رسانه‌های برتر، گفت: همچنین رشته محل خبرنگاری در تمامی مقاطع باید گسترش یابد تا از این طریق آموزش عالی بتواند به گونه‌ای پاسخگوی خدمتی که خبرنگاران با سختی کار زیاد انجام می‌دهند، باشد.

وی با اشاره به آیین‌نامه بورسیه دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: بر این اساس دستگاه‌های اجرایی و مراکز خصوصی می‌توانند افراد خود را به ما معرفی کنند و پس از تایید نهایی، این افراد را بورس کنند و دستگاه‌های اجرایی و خصوصی خودشان هزینه بورس آنها را پرداخت کنند که این موضوع می‌تواند به رشد آن دستگاه کمک کند. همچنین خبرگزاری‌ها نیز می‌توانند خبرنگاران خود را بورسیه کنند.

دانشجو طی توصیه‌ای به روابط عمومی‌ها، اظهارداشت: واقعیت‌ها را منعکس‌ کنید و وعده‌های بی‌جهت نیز ندهید و دروغ نیز نگویید و بی‌جهت از عملی که اشتباه است، دفاع نکنید و اگر اشتباهی صورت گرفته است، عذرخواهی کنید. خوب است که فعالیت رسانه‌ای مدیران را شاخص ارزیابی آنها قرار دهید.

وی افزود: همچنین با حفظ شان و جایگاه نظارتی خبرنگار و رسانه، نقد و طرح دیدگاه‌های مختلف به نحوی صورت گیرد که روح امید به آینده را در جامعه افزایش دهد و باید دانست که این دو با یکدیگر تناقض ندارد.

دانشجو با تاکید بر اینکه مرز بین نقد منصفانه و مغرضانه و تخریب را نگه دارید، با طرح سوالی، اظهارداشت: آیا می‌شود نظام برگرفته از آموزه‌های علمی را با تخریب شخصیت‌های موجود در نظام، دروغ‌پردازی، مغرضانه و جهت‌دار کردن تحلیل‌ها، به راستی کمک کرد؟

وزیر علوم افزود: در این راستا نظام الهی با مهر و محبت و نقد منصفانه و حفظ جایگاه نظارتی رسانه و اطلاع‌رسانی مناسب از سوی روابط عمومی‌ها و خبرنگاران می‌تواند جایگاه خود را حفظ کنند.

عده‌ای قسم خورده‌اند، علیه پیشرفت علمی کشور سیاه‌نمایی کنند

وی با بیان اینکه در چهار سال اخیر پیشرفت علم و فناوری در کشور، رشد جهشی داشته است و دشمن به این موضوع اذعان می‌کند، تصریح کرد: نمی‌دانم چرا عده‌ای در درون کشور قسم خورده‌اند که سیاه‌نمایی کنند، اما مردم ما به خوبی به رشد علمی کشور واقف هستند.

وی با بیان اینکه ما در بحث انرژی اتمی، سانتریفیوژ‌ها و همچنین ماهواره‌ها و پرتابگر پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم، افزود: در 10 سال گذشته کسی باور نمی‌کرد که بتوانیم چنین پیشرفت‌هایی داشته باشیم.

دانشجو با اشاره به رشد 11 تا 13 برابری علمی ایران نسبت به متوسط رشد دنیا، اضافه کرد: همچنین علاوه بر رشد کمی، معدل ضریب تاثیر مقالات و ارجاع آن نیز به مراتب رشد کرده است.

وی با بیان اینکه رشد علمی ما یکی از مولفه‌های موثر در تمام مذاکرات دنیا به شمار می‌رود، تصریح کرد: رشد علمی ما، روح امید به آینده و اعتماد به نفس را در دنیا افزایش داده و از سویی دیگر دشمن را مایوس کرده، به نحوی که دشمن چاره را در ترور دانشمندان ما می‌بیند، اما باید گفت که خون شهید به ما انگیزه می‌دهد و اجازه نمی‌دهیم که این فعالیت‌ها رشد ما را مخدوش کند.

وزیر علوم خطاب به روابط عمومی‌ها، اظهارداشت: انتظار مردم شریف ایران این است که این پیشرفت‌ها درست گزارش شود و روابط عمومی‌ها از اغراق و وعده‌های بی‌خود پرهیز کنند و عین واقعیت را به مردم بگویند، چرا که با اغراق، اعتماد مردم را از دست می‌دهیم، در حالی که بزرگترین سرمایه برای هر قشر و نظامی، اعتماد مردم است بنابراین روابط عمومی‌ها وظیفه دارند به نوعی عمل کنند که پیشرفت‌ها افزایش یابد.

ابلاغ آیین‌نامه ارتقای جایگاه روابط عمومی در دانشگاه‌ها در آینده‌ای نزدیک

دانشجو از ارتقای جایگاه روابط عمومی در ساختار مجموعه دانشگاهی و سازمان خبر داد و افزود: بر این اساس روابط عمومی‌ها با این تغییر، زیر نظر مستقیم رییس دانشگاه و به عنوان مشاور رییس دانشگاه قرار می‌گیرند و این موضوع پس از امضای نهایی طی امروز و فردا ابلاغ می‌شود. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها