این مشکلات در دورههای گذشته هم حاشیههایی برای تالار مولوی پیش آورده بود، از جمله استعفای سعید اسدی مدیر این تالار در پایان جشنواره سیام البته این مدیر با گذشت چند ماه و وعدههای تازهای که برای حل مشکلات به او داده شده بود به سمت خود بازگشت و کار خود را از سر گرفت. این بار اما حدود دو ماه است که اسدی استعفای خود را به امور فرهنگی دانشگاه تهران تقدیم کرده و بیش از یک ماه است که در محل تالار مولوی حاضر نشده است.
به نظر میرسد اسدی چنانچه در گفتوگوهای چند روز گذشته خود اعلام کرده است دیگر به تالار مولوی باز نخواهد گشت. او درباره امکان بازگشت خود به تالار مولوی به فارس گفته است شرایطی که برای تالار مولوی میخواهم خواسته زیادی نیست، اما ظاهرا این مسائل ساده برای دوستان بسیار پیچیده به نظر میرسد.
او نقص ساختار مالی تالار مولوی و نداشتن حساب مالی جداگانه برای این مرکز را از دلایل عمده مشکلات دانسته و معتقد است: تالار مولوی باید از لحاظ ساختار مالی به یک استقلال مشخص و معین دست پیدا کند، از طرف دیگر یکی از مشکلات این تالار کمبود نیروی انسانی است.
تاکنون معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور فرهنگی دانشگاه تهران هیچیک اظهارنظری درباره این موضوع نکردهاند و یکی از بهترین تالارهای تئاتری کشور بلاتکلیف مانده است.
تالار مولوی در سال 91 توانسته بود نمایشهای موفق و پرمخاطبی چون «اسکیس»، «قیاسالدین معالفارق»، «به صدای زمین گوش کن»، «پچپچههای پشت خط نبرد» و «ویران» را روی صحنه برده و تحسین مخاطبان و اهالی تئاتر را برانگیزد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد