بررسی ها درباره نرخ اجاره هتل در کشورهای مختلف نشان می دهد روسیه در صدر این فهرست قرار دارد. هزینه کرایه اتاق در هتل های مسکو ، 395 دلار به ازای هر شب است.
مسکو در 9 سال گذشته همواره رکورد گرانترین هتلهای جهان را به نام خودش ثبت کرده است.
لاگوس با نرخ 344 دلاری برای هر شب در رده دوم جهانی قرار دارد. شهرهای نیویورک، هنگ کنگ و زوریخ نیز با نرخ کرایه های هر شب به ترتیب 303 دلار ، 319 دلار و 300 دلار در رده های بعدی جهانی قرار دارند. در میان کشورهای شمال آفریقا و غرب آسیا نیز دوحه گرانترین هتل های منطقه را دارد.
هزینه هر شب کرایه اتاق در هتل های دوحه، 263 دلار است. شهر استانبول نیز با هزینه 245 دلاری کرایه هتل برای هر شب در رده دوم منطقه قرار دارد. این درحالی است که مسئولان ترکیه ای در سال اخیر، نرخ هتلهای استانبول را 10 درصد کاهش داده اند.
شهر منامه (پایتخت بحرین) با نرخ دویست و چهل دلاری برای کرایه هر اتاق در هتل های این شهر در رده سوم منطقه ای قرار دارد. دبی نیز با هزینه 233 دلاری کرایه هتل در هر شب در این شهر ، رتبه چهارم منطقه را به خودش اختصاص داده است.
شهر ابوظبی امارات عربی متحده نیز با هزینه 223 دلاری کرایه اتاق در هتلهای این شهر در جایگاه بعدی قرار دارد. شاید دبی گرانترین هتل های منطقه را داشته باشد اما باید توجه داشت که دبی بعد از نیویورک بیشترین تعداد اتاق هتل را در جهان دارد.
راس الخیمه که چهارمین امیرنشین بزرگ امارات عربی متحده است می کوشد در این زمینه جای دبی را بگیرد. راس الخیمه در تلاش است با توسعه گردشگری درآمدزایی زیادی برای خودش بوجود بیاورد زیرا این امیرنشین برخلاف دیگر امیرنشین های امارات، نفت چندانی ندارد البته صنایع سیمان یکی دیگر از منابع اصلی درامدزایی برای راس الخیمه است.
راس الخیمه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سیمان در منطقه است. مسئولان راس الخیمه بیش از 220 میلیون دلار در چهار سال گذشته برای بهبود زیرساختهای این منطقه سرمایه گذاری کرده اند. (واحد مرکزی خبر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد