مواد لازم:
هویج : 500 گرم
روغن : 60 گرم
هل : نصف قاشق چایخوری
شکر : 375 گرم یا 5/1 پیمانه
آب داغ : نصف پیمانه
شیر خشک : 4 قاشق غذاخوری
مغز پسته یا بادام خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- هویجها را شسته، پوست آنها را بگیرید و آنها را خوب رنده کنید.
2- در یک تابه، روغن بریزید و هویجها را درون آن بریزید وآن را روی شعله متوسط، بدون درپوش قرار داده، بگذارید تقریبا بپزند و در این حین، مرتب آنها را هم بزنید و قبل از اینکه کاملا پخته شوند، شعله را روی کمترین حالت قرار داده، بگذارید آب آنها کاملا تبخیر شود و خوب بپزند.
3- با آب و شکر، شربتی تهیه کنید و روی هویجها بریزید و شیر خشک را نیز به آن اضافه کنید، سپس تابه را روی شعله متوسط بگذارید و مرتب آن را هم زنید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا مخلوط کاملا ضخیمی بدست آید.
4- هل را به مخلوط فوق اضافه کنید.
5- محتوای درون تابه را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با یک قاشق فلزی چرب شده، صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
6- روی حلوا را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده، میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: