خواص و مزایای تُرب قرمز

ترب قرمز، بومی کشور آسیا، ژاپن و چین است و خواص متعددی دارد. در این مطلب به نقل از «MSN»، به بخشی از خواص این گیاه اشاره شده است.
کد خبر: ۵۸۴۹۲۴

 

این گیاه سرشار از مواد مغذی است که از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند. سیستم هاضمه را بهبود می‌بخشد. اگر دچار یبوست، نفخ و... هستید به طور منظم ترب قرمز بخورید تا سیستم گوارشیتان پاکسازی و تعادل متابولیکی بدن دوباره برقرار شود. همچنین برای سلامت کلیه و کیسه صفرا مفید است و قرار دادن آب آن روی صورت باعث شادابی پوست می‌شود. 
برخی آنزیم‌ها و فیتونیوترینت‌های موجود در ترب قرمز مانع از جهش یافتن سلول‌های سرطانی می‌شود. همچنین تب را کاهش می‌دهد. 
گرفتگی سیستم تنفسی از جمله بینی، گلو و ریه را بر اثر سرماخوردگی، عفونت، حساسیت و... برطرف می‌کند. 
ترب، اشتها را باز می‌کند، دهان را خوشبو می‌سازد، مسهل است، سوخت و ساز بدن را تنظیم می‌کند، عملکرد گردش خون را بهبود می‌بخشد، سردرد را برطرف می‌کند، گلودرد و سیاه سرفه را تسکین می‌دهد.
>> خراسان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
محمدحسین عباسی
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
۰
۰
السلام علیكم
خیلی ممنون،من نمی دونستم كه برای عفونت بدن خیلی خوبه ولی حالا كه فهمیدم خیلی برام جالب بود من بعد بیشتر استفاده میكنم
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها