پژوهشگران دانشگاه «اوتاگو» کشور نیوزلند، 54 دانشجوی جوان را که به طور کلی میزان اندکی میوه و سبزیجات تازه مصرف میکردند مورد بررسی قرار دادند.
دانش پژوهان دریافتند اگرچه میزان مصرف میوه و سبزیجات در این افراد کم بود اما آنها وجود انرژی زیادی در خود احساس میکردند.
به گفته این محققان، ظاهرا مصرف میزان ویتامین ث با خوردن روزانه دو عدد کیوی عامل این انرژی بوده است. کیوی منبع غنی از ویتامین ث است.
پروفسور «مارگریت ویسرز» از مرکز تحقیقات رادیکالهای آزاد دانشگاه اوتاگو و مجری این تحقیقات میگوید: ویتامین ث به فعال سازی آنزیمهایی در بدن کمک میکند که سطوح انرژی سوخت و ساز و مواد شیمیایی مختلف را در مغز ارتقا میدهند.
با این حال محققان تاکید دارند مصرف میزان زیادی ویتامین ث که بیش از نیاز بدن باشد میتواند به آسیب دیدگی و نارسایی کلیه منجر شود.
کیوی دارای ویتامین A ،E، کلسیم،آهن و اسید فولیک است. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.
کیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده و از ایجاد پلاک در خون جلوگیری میکند.
این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد از غلظت خون میکاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکتهها جلوگیری میکند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید