اتحادیه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

کدام عملکرد فرهاد دانشجو موجب تلاش برای عزل وی شده است

یکی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد با صدور بیانیه‌ای درباره تنظیم صورت جلسه‌ای برای عزل فرهاد دانشجو تاکید کرد: اعضای هیات امنا پاسخ دهند کدام عملکرد فرهاد دانشجو موجب این تصمیم عجولانه شده است.
کد خبر: ۵۹۵۴۰۷
کدام عملکرد فرهاد دانشجو موجب تلاش برای عزل وی شده است

اتحادیه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه‌ای نکاتی را به اعضای هیات امنای دانشگاه ‌آزاد اسلامی درباره عزل فرهاد دانشجو اعلام کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

آغاز به کار دولت تدبیر و امید واجد شور و نشاط و نوید بخش استفاده از کلید تدبیر در گشایش فروبستگی‌ها به سوی امید بود. اما روند پرشتاب تغییرات در سطح مدیران کشور و اتفاقات صورت گرفته شده در هفته‌های گذشته نشان می‌دهد برخی افراد و گروه‌های خاص که فرصتی دوباره یافته‌اند کلیدها را یک سره به  خزانه‌ها سپرده‌اند و مشی دیگر برگزیده‌اند.گویی همین برادران و بزرگان منتقد دیروز و حتی امروز بارها لب به انتقاد از نصب و عزل‌های دولت گذشته نگشوده‌اند و آنان را تخطئه ننموده‌اند.

برخی خبرگزاری‌ها در واپسین ساعات روز گذشته از تلاش برخی اعضاء هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای عزل فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خبر دادند؛ تلاشی در قالب مصوبه‌ای که خارج از روال جلسات هیات امنا و به صورت" دست گردان" تاکنون به امضای سه نفر از اعضای این هیات رسیده است. جدای از شتابزدگی  و  بی‌صبری برخی حضرات که حتی تا پایان مدت حکم فرهاد دانشجو تاب نیاورده اند، این خبر از چند منظر قابل توجه است:

از منظر ما دکتر فرهاد دانشجو یک مدیر متخصص دانشگاهی و به‌دور از جنجال و حاشیه سیاسی است. عملکرد او در این مدت کوتاه نشان می‌دهد، دانشجو با تمام وجود تلاش کرده است دانشگاه آزاد اسلامی را به یک سازمان آموزشی و علمی ممتاز در منطقه و جهان اسلام  تبدیل نماید و  به تمام یارکشی‌ها و درگیریهای سیاسی موجود در این دانشگاه خاتمه دهد. اعضاء محترم هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی  باید توجه داشته باشند، خصوصا اعضایی که صورت‌جلسه فوق را امضاء کرده‌اند، در برابر وجدان خود و اذهان آگاه آحاد جامعه مسئول هستند و می‌بایست به این پرسش مهم پاسخ دهند که دقیقا کدام عملکرد فرهاد دانشجو موجب چنین تصمیم شتابزده و عجولانه‌ای شده است؟

دکتر فرهاد دانشجو در مدتی که از مدیریتش گذشته است ، تلاش گسترده‌ای در  ارتقاء سطح رشد کمی و کیفی دانشگاه از ابعاد گوناگون مالی، رفاهی و آموزشی داشته. همچنین توجه به انضباط و شفافیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی از اقدامات بسیار مهم و موثر وی بوده است.

همچنین دکتر دانشجو در مدتی که از مدیریتش سپری شده است، تلاش گسترده‌ای در هویت بخشیدن و تجدید حیات تشکل‌های دانشگاهی  به کار بسته است. بی شک خلق حماسه سیاسی که امروز مورد مباهات  دولت جدید و همراهان آن می باشد، نتیجه این اعتماد و این هویت بخشی است و  بخش قابل توجهی از  آن مرهون بسترهای مناسبی است که دانشگاه آزاد اسلامی در طی مدیریت جناب آقای دکتر دانشجو در فضای دانشگاه ایجاد نمود تا شور و نشاط سیاسی در میان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه بسط و گسترش یادبد.

تریبون‌های دانشگاه آزاد اسلامی در تمام مدت انتخابات ریاست جمهوری و  پس از آن به تساوی و به قدر کفایت در اختیار تمام گروه‌ها و جریانات حاضر در انتخابات قرار گرفت تا تصویری دقیق از نقش حساس و سازنده یک تریبون ملی دانشجویی را ارائه کند و از این منظر ریاست دانشگاه آزاد و مدیرانش شایسته تقدیر و تشکرند.

دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز با این پرسش اساسی مواجهند که در زمان تصدی دکتر  فرهاد دانشجو به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی دقیقا چه کارهایی امروز در دانشگاه برزمین مانده است که فرد دیگری می‌خواهد آن را از زمین بردارد؟ این پرسش پاسخهای متعددی دارد. بازگشت روح معنویت و همراهی دانشجویان و دانشگاهیان با مجموعه نظام و حرکت در مسیر اسلامی کردن دانشگاه و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و راه‌اندازی چندین دبیرخانه فعال دانشجویی همچون دبیرخانه جنبش ضدصهیونیسم، دبیرخانه اسلامی شدن دانشگاه‌ها، دبیرخانه دانشجویی جهان اسلام، دبیرخانه اقتصاد مقاومتی، دبیرخانه مهدویت، دبیرخانه پیگیری منویات مقام معم رهبری و..... و همچنین بازگرداندن تشکلات منفعل شده دانشجویی به عرصه نقد و نظر و توجه به وضعیت معیشت دانشگاهیان شاید برخی از پاسخهای این پرسش باشند.

بخشی از خبر خبرگزاری‌ها دایر بر این معناست که " با توجه به روی کار آمدن دولت جدید و وضعیت سیاسی جدید کشور و هماهنگی‌های بیشتر نیاز به تغییر و تحول در مدیریت این دانشگاه است." معنی عبارت هماهنگی‌های بیشتر و یا وضعیت سیاسی جدید کشور در این میان تا حد زیادی مبهم و غیر قابل استناد است.قطعا اگر اراده هیات محترم امنا بر ادامه این حرکت مقرر گردد، هماهنگی بیشتر و فضای جدید سیاسی تعاریف ملموس‌تری خواهند یافت.

در پایان باید افزود دانشگاه آزاد اسلامی بیش از همه متعلق به مردم و جوانان و دانشجویان و دانش آموختگان مسلمان ایرانی است. یکایک کسانی که با تحمل مرارت‌ها و سختی‌ها هزینه خشت به خشت ایجاد و توسعه این بزرگترین مجموعه آموزشی جهان اسلام را پرداخت کرده اند و امروز نیز علی رغم تمام محدودیت‌ها و تنگناها همچنان در این مسیر رشد و توسعه علمی, معنوی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی می‌کوشند.(تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
یاسمن
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
۰
۰
این تشكل دانشجویی بگوید كدام عملكرددكتر جاسبی باعث بركناری وی شد
یسنا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
۰
۰
این تشكل دانشجویی پاسخ دهد دكتر فرهاد دانشجو چگونه رییس شد
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
۰
۰
اگر دكترروحانی این كار را انجام دهد محبوبیتش را از دست داده و در واقع تیشه به ریشه خود زده من كه با این كارش ناامید شدم هیچ فردی لایق تر از دانشجو نیست

نیازمندی ها