این اقدام اینتل در پی تغییر مدیریت این شرکت و انتصاب برایان کرزانیچ در سمت مدیرعامل جدید صورت پذیرفته است. در حقیقت، کرزانیچ توجه و علاقه ویژهای به پردازندههای موبایلی دارد؛ از همین رو موفقیت در چنین بازاری در سرآغاز اولویتهای وی قرار دارد. اثبات این مدعا هم میتواند توجه ویژه وی به نسل جدیدی از وسایل نوظهور نظیر گجتهای پوشیدنی باشد.
اینتل اولین پردازندهاش را برای ماشین حساب در سال 50 شمسی ساخت، با این حال کوچ به سمت حوزه موبایل برای واردشدن به این بازار با توجه به حضور رقبای سرسخت میتواند برای این سازنده بسیار چالشبرانگیز باشد. در حقیقت، این محبوبیت ویندوز بود که توانست بازار پر رونقی را برای این شرکت در آن سالها فراهم کند و تا چند سال آن را ادامه دهد.
این پردازندههای نسل جدید از معماری سیلورمونت بهره میبرند و در دو نوع دوهستهای و چهار هستهای موجود خواهند بود. اینتل مدعی است تبلتهای تولیدشده با این نسل جدید پردازندههایش عمر باتری بالاتر و عملکرد بهتری نسبت به نمونههای ساختهشده با پردازندههای نسلAtom خواهند داشت. از سویی، اینتل تنها رقیب سرسختاش در این حوزه را شرکت ARM میداند. تا به حال ورود اینتل به حوزه تلفن همراه و تبلت غالبا با نمونههای ویندوزی بوده است، اما با این اقدام به نظر میرسد این شرکت باید اندروید و سیستم عاملهای متن باز را بیشتر مورد توجه قرار دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان