دانشمندان چینی با الهام از «اختاپوس» به عنوان استاد استتار که می تواند بدن ارتجاعی خود را با توانایی تغییر رنگ تغییر دهد و دست کم به شکل 15 حیوان مختلف درآید این رایانه را ساختند.
برخلاف یک رایانه عادی که دارای ساختار ثابت و متکی به برنامه های نرم افزاری است، این رایانه مقلد دارای یک ساختار دینامیک است که می تواند به وسیله تغییر تنظیمات، خود را با نیازهای کاربر انطباق دهد.
آزمایش ها نشان می دهد که رایانه های مقلد بسیار موثر بوده و میزان کارآمدی آنها عددی بین 10 و 100 مرتبه بیشتر از رایانه های عادی است.
براساس اظهارات کارشناسان، موفقیت دانشمندان چینی در ساخت این رایانه مقلد نشان دهنده پیشرفت در تحقیقات رایانه های بسیار کارآمد است و چین را به پیشگامی در زمینه این نوع رایانه ها بدل می کند.
در این میان این اختراع یک نوآوری مهم در سیستم تحقیقات دفاعی فعال است.
این تحقیقات با ریاست «وو جیانگشینگ» از آکادمی مهندسی چین انجام شد و مورد حمایت وزارت علم و فناوری چین و دولت شانگهای قرار داشت.
براساس اظهارات «وو جیانگشینگ»، برای اولین بار دانشمندان چینی موفق شدند فناوری اطلاعات مدرن، علوم شناختی و بیونیک را با هم ترکیب کنند و یک ساختار قابل تغییر براساس محاسبات تقلیدی ارائه کند.
بیش از 500 محقق از 10 سازمان تحقیقاتی داخل و خارج از چین طی شش سال این پروژه را تکمیل کردند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب