«محمد صوابی» در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه برداشت این محصول در سطح 5500 هکتار از اراضی بخشهای مرکزی و کوهسرخ انجام میشود، تصریح کرد: به علت رعایت اصول فنی و کوددهی مناسب و به موقع، پیشبینی میشود برداشت زعفران نسبت به پارسال، وضعیت بهتری داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه میانگین برداشت زعفران در شهرستان سه کیلوگرم است، افزود: با وجود 5200 هکتار سطوح بارور، محصول زعفران حدود 15 هزار و 600 کیلوگرم زعفران سرگل برداشت میشود.
مدیرجهاد کشاورزی کاشمر مهمترین دغدغهی تولیدکنندگان این محصول در شهرستان را نوسانات قیمت و افزایش هزینههای تولید بیان کرد.
صوابی یادآور شد: صدور اطلاعیههای آموزشی فرآوری زعفران، برگزاری کلاسهای آموزشی و ایجاد دو کارگاه فرآوری بهداشتی با همکاری شورای ملی زعفران و تامین کود مورد نیاز کشاورزان از مهمترین تمهیدات و اقداماتی بوده که مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در راستای حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان این محصول انجام داده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد