به گزارش ایسنا، مرتضی رئیسی افزود: امسال براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، سازمان نوسازی مدارس اجازه دارد پروژههای نیمهتمام خود را برای تکمیل به خیرین واگذار کند و چنانچه خیرین حداقل 30 درصد هزینه احداث فضای آموزشی نیمهتمام را تقبل کنند، پروژه به نام خیرین نامگذاری خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر همکاری و مشارکت خیرین نبود، قطعا تعداد مدارس دو نوبته چند برابر رقم فعلی بود و مشکلات فضا و تجهیزات آموزشی در بیشتر نقاط کشور دامنگیر آموزش و پرورش بود چون براساس محاسبات سازمان نوسازی، 18 درصد زیربنای آموزشی کشور معادل 10 میلیون متر مربع توسط خیرین و مشارکت آنها احداث شده است.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: اکنون به ازای هر دانشآموز 4.8 مترمربع زیربنا (سرانه فضای آموزشی) وجود دارد، اما استانداردهای تدوین شده برای فضای آموزشی کشور 5.2 مترمربع است که به طور متوسط 0.4 مترمربع در همه مقاطع تحصیلی با استانداردها فاصله داریم.
وی تصریح کرد: با وجود تلاشهای صورت گرفته از سوی مجلس و دولت، همچنان بخشی از فضای آموزشی کشور تخریبی است و نتوانستیم به شکل کامل مدارس ناایمن و خطرآفرین را از چرخه آموزش و پرورش کشور حذف کنیم. هرچند دولت و مجلس برای تخریب و بازسازی مدارس اعتبارات قابل توجهی را مصوب و تخصیص داده است، اما لازمه تعلیم و تربیت امروز، صرفا داشتن کلاس و فضا نیست بلکه وجود فضاهای ورزشی و تجهیزات مدرن نیز مورد نیاز دانشآموزان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد