برای نخستین بار در ایران

کیوی طلایی در گیلان تولید شد

کیوی طلایی برای نخستین بار در ایران در گیلان تولید شد.
کد خبر: ۶۱۷۷۸۶
کیوی طلایی در گیلان تولید شد

این کیوی که برخلاف کیوی های دیگر طلایی رنگ و شیرین تر است، در باغ الگویی در چابکسر تولید شده است.

این باغ سه و نیم هکتار وسعت دارد و در آن برای نخستین بار در ایران حدود 200 کیلوگرم کیوی طلایی تولید شد.

گوشت کیوی های معمولی سبزرنگ و طعمش ترش است.

بزرگ بودن میوه، رشد زودرس، نداشتن پرز، قابل مصرف بودن با پوست و داشتن 12 درصد قند بیشتر از مزیت های کیوی طلایی در مقایسه با کیوی های معمولی است.

پدر کیوی ایران گفت: نهال کیوی طلایی را از آمریکا وارد کرده و پس از هشت سال تحقیقات، آن را به بار نشانده است.

یونس ابراهیمی افزود: کیوی طلایی از سال آینده به بازارهای مصرف وارد می شود.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی شكوری
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
۰
۰
خیلی عالی شد برای خرید نهال كیوی طلایی به كجا باید مراجعه كرد من ساكن تنكابن هستم
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها