به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در ریهها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را میگیرد.
امروزه برای لاغر شدن موضعی نیز از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارد. بوی فلفل، همچنین، کلسترول را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن میشود. از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد