به گزارش جام جم سرا، «هاله آریا» به افراد دارای کبد چرب توصیه کرد از مصرف غذاهای چرب، موادقندی و نشاسته ای پرهیز کنند و در صورتی که از نظر بیماری های قلبی و ریوی ممنوعیتی نداشته باشند، حداقل هفته ای سه بار (هر دفعه حدود 30 دقیقه) به انجام فعالیت ورزشی بپردازند.
به نوشته ایرنا، این متخصص بیماریهای داخلی یکی دیگر از دلایل بروز این بیماری را تغییر فرهنگ زندگی و تغذیه ذکر کرد و گفت: زندگی صنعتی و کاهش فعالیت های بدنی باعث ذخیره چربی و اضافه وزن می شود.
وی یکی ازمحل های انباشت چربی در بدن، را کبد اعلام کردو افزود: با انباشت چربی در این محل، اصطلاحا کبد چاق شده و دچار التهاب می شود و مشکل کبد چرب بروز می کند.
آریا،کبد چرب را بدون علامت دانست و گفت: این عارضه ممکن است در بعضی افراد احساس پری شکم و درد خفیف در ناحیه راست شکم ایجاد کند، ولی این بیماری معمولا بصورت اتفاقی و در حین بررسیی های آزمایشگاهی و یا در سونوگرافی ها مشخص می شود و در مراحل اولیه قابل درمان است. تعدادی از بیماران در صورت درمان نشدن ممکن است به فیبروز کبدی یا در نهایت سیروز کبدی مبتلا شوند که درمان آن بسیار دشوار خواهد بود و ممکن است مقدمات ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان کبد را فراهم کند.
این پزشک متخصص داخلی تصریح کرد: بیماری کبد چرب هیچ ربطی به بیماری هپاتیت ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر