پیشگیری از سرطان گوارش با اصلاح رژیم غذایی

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد گفت: رژیم غذایی پرفیبر و کم‌چرب از سرطان پیشگیری می‌کند.
کد خبر: ۶۴۳۳۴۷

به گزارش فارس، دکترخشنود افزود: سیگار و قلیان، اشعه ماورای بنفش خورشید، مصرف الکل و نوشابه‌های الکلی نقش اصلی در ایجاد سرطان دارد. نوشیدنی‌های بسیارداغ نیز همچون قهوه و چای به ایجاد سرطان منجر می‌شود. استفاده ناکافی میوه و سبزی، غذاهای نمک سود شده، کمبود ویتامین A، مصرف زیاد چربی حیوانی و غذا‌های سرخ شده، مصرف زیادکلم و سیب زمینی به دلیل داشتن نشاسته در ایجاد سرطان دستگاه گوارش موثر است.

وی تاکید کرد: تغییرات طولانی مدت در نظم و دفع مدفوع، هرنوع خونریزی از نواحی مختلف بدن و پیدایش هرگونه توده در بدن و سوء هاضمه در سن بالا را باید از علائم هشداردهنده برشمرد و به محض مشاهده این علائم به پزشک مراجعه کرد.

وی با اشاره به علل ایجاد سرطان روده بزرگ گفت: رژیم غذایی نامناسب، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز، افزایش سن و ژنتیک از علل ایجاد سرطان روده بزرگ محسوب می‌شود. به منظور پیشگیری از بروز این بیماری می‌توان از رژیم غذایی پرفیبر و کم چرب بهره برد. مصرف گوجه فرنگی به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان، نان فیبردار، افزایش مصرف لبنیات، پیشگیری از چاقی و اضافه وزن، افزایش مصرف سویا و حبوبات بویژه در دیابتی‌ها از بروز سرطان معده پیشگیری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها