خامه، فشار خون را بالا می‌برد

برخی فکر می‌کنند که فقط نمک عامل افزایش فشار خون است، در حالی‌که همه غذاهای حاوی سدیم مانند تخم‌مرغ، خامه، شیر، جوش شیرین، فست فودها و کنسروها فشارخون را بالا می‌برند.
کد خبر: ۶۵۳۹۳۰

شیوا فرجی در گفت‌وگو با فارس در مورد نقش سدیم موجود در غذا و افزایش فشار خون گفت: نمک حاوی دو عنصر کلر و سدیم است که سدیم موجود در آ‌ن سبب بالا رفتن فشار خون و در صورت افراط در مصرف موجب سکته‌ قلبی و مغزی می‌شود. از طرفی پتاسیم به عنوان یکی از نیازهای اصلی بدن در پایین آوردن فشارخون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی بسیار موثر است.

وی افزود: برخی غذاها با این‌که شور هم نیست، اما حاوی سدیم بالایی است، به عنوان مثال یک تخم‌مرغ حاوی 80 میلی‌گرم سدیم و هر واحد شیر و خامه 50 کیلوگرم سدیم دارند. تمام غذاهای فرآوری شده و بسته‌بندی مانند سوسیس و کالباس، فست‌فودها، کنسروها، چیپس و پفک نیز سرشار از سدیم هستند، به طوری که در صد گرم آنها 1500 میلی‌گرم سدیم وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها