در تحقیقاتی که با شرکت افراد دارای اضافه وزن انجام شده آنها را به دو دسته تقسیم کرده اند.
گروه نخست از جایگزین های قند استفاده و گروه دوم به طور کامل شیرینی را حذف کرده اند.
در نهایت کارشناسان متوجه شده اند، داوطلبان گروه نخست هیچ وزنی کم نکرده اند ولی اعضای گروه دوم چندین کیلوگرم وزن کم کرده اند.
به این ترتیب مصرف جایگزین قند، متابولیسم بدن را کاهش می دهد و همین مانع لاغری می شود.
به گفته متخصصان، همه قندهای مصنوعی که در محصولات خوراکی وجود دارند برای بدن انسان مضر هستند و موجب به هم خوردن فعالیت بسیاری از اعضا می شوند.
در صورت مصرف طولانی مدت جایگزین قند بسیاری از اعضا به بیمارهای مزمن مبتلا می شوند.
علاوه بر این آنها موجب بروز حساسیت و سردردهای دائمی می شوند.(واحد مرکزی خبر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
!
خوبین شما؟!