طرز تهیه «لازانیای مرغ و اسفناج»

مواد لازم برای ۶ نفر- لازانیا: ۴۰۰ گرم|اسفناج: ۲۰۰ گرم، ساطوری، پخته و آب گرفته|سینه مرغ: ۳۰۰ گرم، نگینی درشت|پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری|آویشن: یک قاشق چای‌خوری|روغن مایع یا زیتون: ۴ قاشق غذاخوری|قارچ: ۱۵۰ گرم، ورقه‌ورقه|سس سفید: ۲ پیمانه|پنیر موتزارلا: ۱۵۰ گرم، رنده‌شده|نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم|مدت پخت: ۴۰ دقیقه|مدت آماده ‌شدن: یک ساعت.
کد خبر: ۶۶۰۹۳۱

جام جم سرا:

روش تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۴ لیتر آب را همراه ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۴ قاشق غذاخوری نمک به جوش آورید و لازانیا را ۱۲ – ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید. روغن را با پودر سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید. مرغ‌ها را حداقل نیم ساعت در آن بخوابانید، سپس آنها را در یک تابه روی شعله متوسط ۵ دقیقه سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. تکه‌های مرغ را از تابه درآورید و کنار بگذارید تا سرد شود. تکه‌های مرغ را با اسفناج، قارچ و ۵۰ گرم از پنیر مخلوط کنید و نمک و فلفل بپاشید.
یک ظرف نسوز گود را چرب کنید و مواد را به ترتیب بچینید.
ظرف را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته شود.|امتیاز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها