
زهرا عبداللهی گفت: متأسفانه الگوی مصرف تغذیه در خانوارهای ایرانی به سمت مصرف مواد غذایی پرچرب، پرکالری، چرب و شیرین مانند فست فودها تغییر کرده است.
وی ادامه داد: هم اکنون اغلب بیماریها، با تغذیه غیر اصولی ایجاد می شوند در حالی که با تغذیه صحیح 30 درصد سرطانها و 50 درصد بیماریهای قلبی و عروقی قابل پیشگیری است.
عبداللهی با تأکید بر اینکه اصلاح الگوی مصرف غذا، شناساندن گروههای غذایی به مردم و جایگزینیهای آنها در وزارت بهداشت دنبال می شود،گفت: روند چاقی در کودکان طی سالهای گذشته چندین برابر شده به همین دلیل باید مادران رفتارهای غلط تغذیهای و الگوی مصرفشان را اصلاح کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مورد وضعیت سوء تغذیه در کودکان ایرانی نیز گفت: سوء تغذیه در کوتاه قدی کودکان 6درصد شده است در حالی که 20 سال پیش این رقم 20 درصد بود.
وی تصریح کرد: سوء تغذیه مربوط به کم وزنی نیز در کودکان وجود دارد که اکنون این رقم به 4 درصد رسیده در حالی که در گذشته 16.6 بوده است.
عبداللهی دلایل کاهش سوءتغذیه کودکان را انجام برنامه هایی با عنوان تغذیه با شیر مادر تا سن 6 ماهگی و توزیع رایگان قطره های آهن و ویتامین به کودکان زیر 2سال عنوان کرد. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد